Wat een trip ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Wat een trip

Oleh: rhiannon
1 maart 2015

Armen en benen kunnen een beetje gebogen worden om af en toe een kleine verandering in houding aan te kunnen brengen. Verkramping zou een heel ander einde aan dit feestje maken als gepland.Wat een trip

Natuurlijk een collar om. Die hoort er bij. Geeft meteen dat speciale gevoel, ook al zit er geen lijn, touw of ketting aan vast. De gedachte dat dat zou kunnen is voldoende.

Een blinddoek kan, maar voegt niet zo heel veel toe. Het is toch al donker, en de bedoeling is om te gaan slapen, of dat in ieder geval te proberen. En dan is die blinddoek hooguit heel erg irritant. Al kan dat ook weer een leuke plagerij zijn natuurlijk.

Wat bij zo’n nacht een echte no-go is, is een gag. Misschien een heel losse, stoffen gag, meer ceremonieel dan functioneel. Maar stikken/verslikken in speeksel is niet leuk, helemaal niet als er niet om hulp gevraagd kan worden. Er is wel iemand bij, maar het idee is dat die ook gaat slapen. Dus direct toezicht is er dan niet.

Geen klemmen, touwen of andere speeltjes aan bovenlijf en borsten. Immobiel en zo geil mogelijk zijn de doelen. Pijnigen deze keer niet.

Om het middel een riem. Strak, maar niet oncomfortabel. Tussen de benen door ook een riem die door de riem wordt gehaald die om het middel zit. Ook deze riem strak maar niet oncomfortabel.

Pagina's: 1 2 3

Tags: , , , , , , , ,

Category: BDSM, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments