Tussen droom en daad ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Tussen droom en daad

Oleh: rhiannon
18 februari 2015

“Waarom vertelde je me anders waar je werkte en wanneer? Waarom is dat voor mij belangrijk om te weten als je niet verwacht dat ik iets met die kennis doe?”Tussen droom en daad

Wow. Je stem klinkt ontspannen en vriendelijk. Maar als ik je aankijk zie ik iets heel anders. Ben je boos? Geïrriteerd? Gespannen? Je wenkbrauwen zijn gefronst, je ogen branden terwijl je me strak aankijkt. Ik voel mijn knieën verslappen terwijl de hitte in mijn onderbuik enorm toeneemt. Dominant, dat is het.

Ik sla mijn ogen neer en realiseer me dat ik beter had moeten weten. Onze relatie is “On a need to know basis”, wat inhoudt dat we alleen informatie geven waarvan we willen dat de ander er iets mee doet. Duidelijk communiceren is zo belangrijk bij wat we doen.

“Je hebt gelijk, ik dacht er niet goed bij na” biecht ik op.

Je drinkt je cappuccino op, legt 2 euro op de bar en staat op.

“Ik zie je dadelijk, je weet waar.” En weg ben je.

Je gaat me de les lezen, dat weet ik. Jij en ik, het mag niet. Want tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren. Daar had ik aan moeten denken. Ik ben onderdanig, niet dom.

Je bent er natuurlijk al. Aarzelend loop ik op je af. Ik weet wat er gaat komen, ik verlang er naar en ik haat het. Ik verlang naar de tintelingen als je sterke hand mijn bil raakt, die door mijn hele lijf trekken. Die me onmachtig maken over mijn eigen lijf. Het krijgt een eigen wil. Met iedere tik zak ik verder weg in een zalige roes, me steeds bewuster wordend van het verlangen dat alsmaar groter wordt.

Pagina's: 1 2

Tags: , , , , , , , ,

«
Category: BDSM, D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments