Ruzie ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Ruzie

Oleh: rhiannon
1 maart 2015

Dit herhaal heeft de 3e prijs behaald in de eXcitant verhalen wedstrijd 2015

BAM!!! Met een knal gooit ze de deur achter zich dicht.Ruzie

BENG!!! Met dezelfde vaart smijt hij die deur weer open.

“Klootzak! Waarom flik je me dat nou iedere keer als we op een feestje zijn? Je kijkt mij niet aan, laat me alleen rondsjouwen en je weet me pas weer te vinden als je naar huis gereden wil worden of als je snoepje van de week te lastig wordt.

Ik ben het zat, weet je dat?”

“Wat ben je zat, mij? Je weet toch dat ik altijd weer met jou mee naar huis ga? Dat ik geen ander wil?” Hij staat achter haar, raakt haar net niet. Ze voelt zijn aanwezigheid wel, hoort hoe hij zwaar ademt. Zijn boosheid is tastbaar, de hare ook. Ze wil zich niet naar hem omdraaien want ze weet wat er dan gebeurt. Het gebeurt namelijk iedere keer weer. Hij weet precies op welke knoppen hij moet drukken bij haar, weet precies hoe ze in elkaar steekt, hoe hij haar kan laten doen wat hij wil. Maar zelfs met haar rug naar hem toe, zonder dat hij haar aanraakt, voelt ze hoe hij haar boosheid om kan laten slaan in lust.

“Dat ik het weet, wil nog niet zeggen dat ik het leuk vind of het er mee eens ben…”

“Ooohh…. de majesteit is het er niet mee eens? Hare koninklijke zeikerigheid vindt het niet leuk? Hoe leuk denk je dat ik dit vind?” schreeuwt hij, terwijl hij haar bij de schouders grijpt en ruw omdraait. Ze wankelt op haar hoge hakken en zoekt steun tegen de muur. Hij komt dreigend dichterbij, staat nu boos snuivend tegen haar aan. Houdt haar gevangen tussen zijn lijf en de muur.

“Op het feestje vond je het anders nog maar wat grappig! Ik zag wel hoe je met die griet stond te smoezen en over me stond te roddelen, hoe jullie steeds naar me keken! Ik liep in de weg hè? Als ik er niet was geweest dan had die meid je ter plekke op je bek gepakt en jij had dat helemaal niet erg gevonden!”

“Op mijn bek gepakt hè? Weet je zeker dat dat niet is wat jij nu wil doen, me eens goed op mijn bek pakken?”

Hijgend kijken ze elkaar aan. Woedend. Ze voelt zijn hartslag tegen haar borst. Die frons tussen zijn wenkbrauwen. Pislink is ze. En geil. Zo ontzettend geil…

“Op je bek timmeren zul je bedoelen!” en als ze haar hand opheft, grijpt hij deze meteen. Trefzeker. Hij voelt zijn pik zwellen, zijn broek knelt. Wat is ze toch een geile trut, zoals ze daar kwaad op hem staat te zijn. Hij draait haar hand op haar rug en drukt zijn mond op de hare, knijpt met zijn andere hand haar kaken van elkaar zodat hij zijn tong in haar mond kan laten glijden. Ze beantwoordt zijn kus meteen, drukt haar bekken naar voren en kreunt. Met haar vrije hand trekt ze zijn stropdas naar beneden en probeert de knoopjes van zijn shirt open te maken. Geamuseerd laat hij haar ander hand los en ze trekt zijn shirt in één beweging open, de knoopjes springen alle kanten op.

Pagina's: 1 2 3

Tags: , , ,

Category: Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments