Now you see me... ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Now you see me…

Oleh: rhiannon
3 augustus 2016

Now you see me...De paarden hebben hun voer op en kuieren op hun gemak de wei weer in. Terwijl ze de emmers verzamelt hoort ze achter zich voetstappen op het pad. Verschrikt kijkt ze om…

“Jij!”

Met grote passen beent hij op haar af. Haar eerste reactie is om te maken dat ze wegkomt en met de emmers in de hand loopt ze de hoek om, onder het afdakje. Niet dat dat helpt… Bijna meteen staat hij achter haar. Als ze zich naar hem omdraait slaat hij met zijn ene hand de pet van haar hoofd en met de andere hand grijpt hij het haar op haar achterhoofd.

“Slet!” sist hij. De emmers kletteren op de grond. Haar handen trillen, knieën knikken en ze voelt hoe de pijn van haar hoofdhuid doortrekt naar haar kutje. Nat. Instant geil. Ze ontspant haar nek en lijkt wel tegen zijn hand te leunen. Met gesloten ogen lijkt ze te wachten. Waarop?

“Ogen open… kijk me aan!”

Terwijl ze langzaam haar ogen opent, wijken haar lippen van elkaar. Ze kan het niet helpen en likt haar lippen terwijl ze in zijn ogen kijkt.

“Nu al geil, hoer?”

Ja, ze is nu al geil. Hoe hij haar vast heeft, hoe hij tegen haar praat, hij weet precies hoe hij haar moet bespelen en vooral wat ze nodig heeft. Hijgend blijft ze hem aankijken. Zijn blik dwaalt naar beneden, naar haar steeds sneller op en neer bewegende borsten. Als hij haar maar aanraakte… Maakt niet uit waar, ze wil zijn handen op haar lijf voelen. Ook al weet ze dat hij waarschijnlijk sporen achter zal laten die ze dagen later nog in de spiegel zal zien.

Maar hij houdt alleen haar haren vast, knijpt, schudt haar zachtjes aan haar haren heen en weer. Onbewust van zichzelf zet ze haar benen iets verder uit elkaar, kromt haar rug als om hem haar borsten aan te bieden, haar armen hangen langs haar lijf. Ze weet beter dan haar handen op te tillen om hem aan te raken. Hij heeft de controle, niet zij.

Pagina's: 1 2 3 4

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments