Just another day at the office ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Just another day at the office

Oleh: rhiannon
17 september 2016

De deur van zijn kantoor staat open en hij zit geconcentreerd achter zijn bureau te werken. Heel even blijft ze in de deuropening staan, kijkt naar hem. Hij heeft niet gemerkt dat ze daar staat en heel zachtjes sluit ze de deur achter zich. De klik als ze de deur op slot draait laat hem opschrikken van zijn werk en verbaasd kijkt hij haar aan. Op dat moment laat ze haar lange jas van haar schouders glijden, om deze met beide handen op te vangen ter hoogte van haar heupen. Naakt, met alleen nog haar rode schoenen met torenhoge hakken aan, loopt ze langzaam naar hem toe. De jas sleept als de sleep van een avondjapon achter haar aan.

“Hi…”

“Je liet me schrikken..” zegt hij met een glimlach terwijl hij achterover leunt in zijn stoel.

“Dat spijt me Joop… Mag ik het goedmaken?” fluistert ze als ze om zijn bureau heen is gelopen, voor hem staat en haar jas achter zich op de grond laat vallen.

“Hmmmm… je mag het proberen.”

Langzaam laat ze zich voor hem op haar knieën zakken. Als ze haar handen op zijn benen legt kijkt ze naar hem op en ziet hoe hij nog steeds glimlacht. Geamuseerd glimlacht inmiddels. Oh reken maar dat ze het goed gaat maken dat ze hem heeft laten schrikken! Ze weet al precies hoe ze dat gaat doen.

Haar handen laat ze over zijn benen naar zijn kruis glijden. Wiegt daarbij wat met haar heupen, ze voelt hoe ze zelf geiler en geiler aan het worden is. Geniet van dat gevoel. Weet precies waar dat door komt. Het idee, de gedachte, om het hem naar de zin te gaan maken, hem te plezieren, dat is waar ze zo geil van wordt. Niet de gedachte aan haar eigen genot. Haar genot zit in zijn genot. In het weten dat zij hem dat kan geven.

Door de stof van zijn broek voelt ze hoe hard hij is. Ze likt traag haar lippen, die dezelfde kleur rood hebben als haar schoenen, terwijl ze zonder aarzelen eerst zijn riem en daarna zijn broek losmaakt. Trekt de rits langzaam en voorzichtig naar beneden en laat dan één hand in zijn broek glijden terwijl hij iets onderuit zakt in zijn stoel. Als ze zijn harde lul tevoorschijn haalt, vouwt hij zijn handen in zijn nek. Hij heeft de tijd, wacht af wat zijn lustsletje allemaal van plan is.

Loom buigt ze haar hoofd naar zijn pik, stopt en kijkt hem van onder haar wenkbrauwen plagend aan. Hij trekt op zijn beurt één wenkbrauw op. Nee, dit is niet het moment om te teasen. Met haar mond iets geopend begint ze zijn pik met haar rode lippen te liefkozen. Ze voelt hoe dat meteen effect heeft, zijn toch al harde lul wordt nog harder. Dan laat ze haar tong langs de schacht glijden, een hand masseert zijn ballen die nog gevangen zijn in de stof van zijn broek. De andere hand gebruikt ze om zijn pik vast te houden en zachtjes af te trekken. Even stopt ze met likken, zorgt dat haar mond nat genoeg is en begint hem dan te pijpen. Geen opbouw. In één keer neemt ze zijn lul zo diep mogelijk in haar mond. Kreunt. Welft haar rug, biedt hem zo goed zicht op haar kontje. Haar ogen gesloten, geconcentreerd op niets anders dan wat ze aan het doen is: goedmaken dat ze hem heeft laten schrikken. Dieper en dieper beweegt ze haar hoofd naar beneden, laat ze zijn pik in haar keeltje doordringen. Ze voelt zijn eikel over haar tong glijden, haar mond steeds natter worden. Net als haar kutje.

Plotseling voelt ze zijn handen op haar hoofd, hij grijpt haar haren en begint het tempo te bepalen. Nog dieper, nog sneller. Als ze met haar handen steunt wil zoeken op zijn benen, buigt hij zich wat voorover en slaat met een hand op haar billen. Hard. Even schrikt ze op maar geeft zich meteen weer over aan de sturende hand op haar achterhoofd, vouwt haar handen achter haar rug in elkaar. Als zijn eikel diep in haar keeltje doordringt dreigt haar instinct het even over te nemen en haar lichaam verstrakt. Hij laat haar hoofd los en ze zit meteen hijgend rechtop, veegt met haar vingers de door tranen wat uitgelopen make-up weg.

“Niet slecht, sletje van me. Maar het kan beter…” Snel grijpt hij haar polsen en trekt haar overeind. Duwt met zijn voet de stoel naar achteren en draait haar met haar rug naar zijn bureau.

“Liggen. Op je rug.”

Voorzichtig gaat ze op het bureau liggen, bovenop papieren en mappen. Probeert alle apparatuur te omzeilen. Uit een lade van zijn bureau haalt hij wat stukken touw. Bij de aanblik daarvan begint ze te kronkelen en zachtjes te kreunen. Goedmaken dat ze hem liet schrikken door zich helemaal aan hem over te leveren…

just-another-day-at-the-officeSnel en zeker bindt hij haar polsen boven haar hoofd vast aan de poten van het bureau. Dan loopt hij naar de andere kant en trekt haar bij haar heupen naar zich toe. Een kreet van schrik ontsnapt haar en meteen kijkt ze hem verontschuldigend aan. Ze zijn niet alleen in het gebouw…

“Het spijt me Joop, ik zal stil zijn…” fluistert ze.

Hoofdschuddend trekt hij de lade weer open en  haalt daar een stukje hout uit. Tien centimeter lang, rond en een centimeter of twee in doorsnede. Knijpt met één hand haar kaken van elkaar door hard op haar wangen te drukken. Drukt het stukje hout tussen haar tanden.

“Wat je ook doet, je maakt geen geluid meer. Je bijt daar maar op, en je houdt het daar. Begrepen?”

Ze knikt. Knijpt even haar ogen dicht. Hoe kon ze zo stom zijn?

Zijn handen dwalen over haar lichaam. Strelen haar borsten, kriebelen haar tepels. Ineens schiet de pijn van haar tepels naar haar kutje, hij knijpt. Hard. Ze kromt haar rug om de druk op haar tepels te verminderen als hij er aan trekt. Kreunt zachtjes terwijl ze op het hout bijt. Stil zijn…

Als hij eindelijk haar tepels loslaat is haar opluchting van korte duur. Even geniet ze van zijn mond op haar tepel, hoe hij haar tepel met zijn tong liefkoost. Dan bijt hij. En nog eens. Hijgend probeert ze om geen geluid te maken, trekt aan de touwen. Hij doet hetzelfde bij haar andere tepel en ze voelt hoe het geil uit haar kutje druipt.

Ruw duwt hij haar knieën uit elkaar en gaat tussen haar benen staan. Heel even strijkt hij tussen haar kutlipjes.

“Nat… drijfnat… Good girl!”

Ze bloost. Ze kan het niet helpen. Zoals ze daar ligt, naakt, haar handen vastgebonden, houtje tussen haar tanden, benen wijd open, lijkt ze in niets op een onschuldig meisje. En toch zorgt zijn lof er voor dat ze wil giechelen. Als een braaf meisje. A good girl. Precies wat ze wil zijn voor hem. Maar ze giechelt niet. Hijgend bijt ze nog wat harder op het houtje terwijl ze voelt hoe zijn vingers haar clitpiercing bespelen. Stil zijn…

Als hij voorover buigt en met zijn mond en tong een zalig spoor trekt van haar borsten naar haar kutje kromt ze haar rug. Zo heerlijk… zo geil… Mocht ze maar praten. Iets zeggen. Geluid maken. Hem laten horen hoe ze geniet van wat hij met haar doet. In plaats daarvan doet ze haar best haar benen nog wat verder te openen, haar rug nog wat verder te krommen, toegankelijker te zijn voor hem. Stil zijn…

Tergend langzaam likt hij over haar clitje. Ze voelt de wanden van haar kutje knijpen, de hitte toenemen diep binnen in haar. Als hij dat ene plekje nou maar wilde aanraken. Dat ene plekje diep in haar kutje. Ze draait en kronkelt met haar hele lijf terwijl ze probeert haar benen zo ver mogelijk geopend te houden voor hem. In gedachten smeekt ze hem… Alsjeblieft… Maar ze maakt geen geluid. Stil zijn…

Een snerpende pijn schiet plotseling door haar lijf. Met zijn tanden heeft hij haar piercing vast en hij trekt er aan. Ze tilt haar hoofd op en kijkt met wijd opengesperde ogen naar hem. Haar borsten bewegen snel op en neer, hijgend bijt ze nog altijd op het houtje. Hij kijkt haar aan. Zijn ogen lachen. Stil zijn…

Dan laat hij de piercing los en komt lachend overeind.

“Good girl! Nù heb je goedgemaakt dat je me hebt laten schrikken!” en terwijl ze kreunend haar hoofd weer achterover laat zakken drukt hij zijn lul diep in haar kutje. Schuift zijn handen onder haar kontje en tilt haar iets op van het bureau. Ze slaat haar benen om hem heen en beweegt in zijn ritme tegen zijn stoten in. Sneller. Dieper. Harder. Dat ene plekje… Zijn heerlijke, harde, zalige pik beweegt er precies tegenaan. Ze spant haar kutspieren aan en voelt hoe ze natter en natter wordt. Hoe zijn lul steviger op dat ene plekje drukt.

Een ingehouden kreun. Van hem? Of was ze het zelf? Zonder dat ze er iets aan kan doen spannen alle spieren in haar lichaam zich aan. Dat vertrouwde gevoel van die haast vloeibare hitte stroomt door haar lijf. Zwelt aan. Hij trekt haar nog strakker tegen zich aan, ramt zijn lul nog één keer zo diep mogelijk in haar en spuit kreunend, haast grommend, zijn zaad diep in haar kutje. En dat duwt haar over de rand, ze lijkt het houtje haast doormidden te bijten terwijl ze klaarkomt. Trekt zo hard aan de touwen om haar polsen dat het bureau kraakt. Oh god…

Zwaar ademend laat hij haar voorzichtig weer op het bureau zakken voor hij zijn pik terugtrekt uit haar kutje. Als hij om het bureau heen loopt kijkt ze hem met half gesloten ogen aan, het houtje nog altijd tussen haar tanden. Hij neemt het houtje tussen zijn vingers en ze laat het langzaam los. Glimlacht naar hem als hij haar haren streelt.

“Good girl…”

Het duurt niet lang voor hij de touwen losgemaakt heeft. Als ze, met haar lange jas weer aan, nog even omkijkt voor ze het slot van de deur weer opendraait ziet ze hoe hij weer achter zijn bureau zit.

“Just another day at the office Joop” fluistert ze met een knipoog. En als ze de deur opent en naar buiten loopt voelt ze hoe zijn zaad heel langzaam langs haar benen naar beneden zakt.

Deel je stem!


Wat is je gevoel bij dit bericht?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: BDSM, D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments