Hurricane ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Hurricane

Oleh: rhiannon
2 februari 2015

Het is als vanouds druk bij het concert en Mira is haar vriendinnen uit het oog verloren. Geeft niets, die duiken wel weer op. Ze geniet volop, het is zo lang geleden dat ze bij een ouderwets tentfeest was! Er is niet veel veranderd, bedenkt ze. Zelf is ze ouder geworden en de rest van het publiek lijkt jonger als ooit. Maar de sfeer, de muziek, het bier… Nee, sommige dingen zijn toch blijvend.Hurricane

Met een biertje in haar hand beweegt Mira wat heen en weer op de muziek. Ze voelt weer een hand op haar achterwerk, ook dat is niet veranderd bedenkt ze met een grinnik. Flirten hoort dus ook nog bij tentfeesten.

 

“Dat ik jou ooit heb laten gaan…”

Mira’s nekharen staan overeind als deze woorden in haar oor worden gefluisterd. Die stem! Ze weet meteen wie het is, ze kijkt niet om.

“Ja, dat je mij ooit hebt laten gaan…” flapt ze er uit. Ze voelt haar wangen kleuren en neemt snel nog een slok van haar bier. Ze hoort Jim bulderen van het lachen en ziet hem naar voren stappen. De hand verdwijnt van haar achterwerk. Van over de rand van haar glas kijkt ze Jim aan. Damn, he’s still hot! De kuif is verdwenen en grijs haar en rimpels hebben hun intrede gedaan. Maar die ogen… Ze kijken nog steeds tot in haar ziel. Hij houdt zijn glas op om te proosten en Mira weet er nog net een glimlachje uit te persen.

“Op de muziek!” proost Jim met een vette knipoog. Oh God, de muziek. De band is gestopt om te pauzeren en er wordt nu muziek gedraaid door een DJ. Die voldaan aankondigt er een paar stevige rocknummers maar ook ballads tegenaan te gooien. Mira denkt meteen terug aan een van de laatste keren dat ze Jim zag, meer als 20 jaar geleden. Het was ook bij een tentfeest, de band had ook pauze en “Music Was My First Love” schalde door de speakers. Die avond had Mira een biertje teveel op en Jim had het zich lekker aan laten leunen dat ze zo sensueel mogelijk om hem heen danste.

Vroeger is dood, besluit Mira, en ze herpakt zich. “Op de muziek!” proost ze terug en ze zet nog maar eens het glas aan haar lippen. Waar blijven haar vriendinnen toch? Ze kan haar ‘externe verstand’ goed gebruiken nu!

“Zal ik een verzoeknummer aanvragen?” vraagt Jim met een grote grijns. Dat laat Mira definitief ontdooien, ze schiet onbedaarlijk in de lach.

“Doe maar niet, de laatste keer werden we ook vriendelijk verzocht de tent te verlaten…”

Nee, laat dat ‘externe verstand’ nog maar even wegblijven, ze kan zichzelf wel in de hand houden bij Jim. Ze is niet meer die jonge, onzekere, verlegen vrouw die maar niet kon bevatten dat die halve rockgod interesse in haar had. Hun relatie had nog maar een paar maanden geduurd toen Jim er een punt achter zette en ze was er kapot van geweest. Achteraf bezien was het geen liefdesverdriet geweest, maar wel het gemis van het gevoel dat Jim haar had gegeven: dat ze de mooiste en meest sexy vrouw op aarde was. Het gevoel van intens begeerd te worden, met huid en haar bemind te worden. Mira was al lang geen maagd meer toen ze Jim leerde kennen, maar Jim had haar een heel andere kant van sex laten zien.

“Rook je nog?” Mira knikt. “Ik niet meer, neem dit maar” en Jim pakt haar hand en stopt er een pakje kauwgom in. Verbaasd kijkt ze hem aan maar hij lijkt te wachten. Langzaam schuift ze het pakje open en drukt een kauwgom uit de strip. Ze kijkt Jim aan terwijl ze langzaam de kauwgom naar haar mond brengt. Hij volgt gebiologeerd iedere beweging die ze maakt, zijn lippen iets van elkaar. Ineens snapt ze het en ze bevochtigt haar lippen met haar tong voor ze de kauwgom in haar mond laat verdwijnen. De muziek verdwijnt naar de achtergrond en ze ziet hoe Jim langzaam zijn ingehouden adem laat ontsnappen. Mira blijft hem aankijken terwijl ze langzaam kauwt en de kauwgomstrip weer in de verpakking schuift.

“Dank je”

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tags: , , , , ,

»
Category: Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments