Het verhaal van Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Het verhaal van Rhiannon

Oleh: rhiannon

Auteur Rhiannon, Het erotisch verhaal van Rhiannon“Ik kan niet alles
Maar dit wat ik nu doe, kan ik erg goed”

Wennen aan jou – Acda & De Munnik

Al jaren vertellen mensen mij dat ik zo fijn schrijf, dat ik beeldend schrijf, dat ik er wat mee zou moeten gaan doen. Maar wat dan? Een half boek hier, wat hoofdstukken daar. Een verhaal, eigenlijk een scene uit wat een boek zou moeten worden, wat voorgelegd wordt aan nieuwsgierige vrienden. Met knikkende knieën voorgelegd, want het is toch wel aan de erotische kant.

En dan blijkt dat “a dirty mind is a joy forever” meer is dan een kreet die iemand in je agenda schreef op de middelbare school. Erotische verhalen, dat is waar op dit moment mijn kracht als schrijfster lijkt te liggen. Maar wat moet je er mee, met dergelijke verhalen? Hoe tolerant en open minded onze maatschappij tegenwoordig ook heet te zijn, er zijn nog grenzen. En de markt is klein, heel klein.

Daarom deze site. Rhiannon.nl is mijn speelplaats, mijn hoekje van het wereldwijde web waar ik mijn hersenspinsels publiceer. Mijn kijk op erotische verhalen. Beeldend maar niet al te plastisch, verhalend maar niet al te voorspelbaar, niet perfect maar wel met zorg en aandacht voor grammatica en interpunctie geschreven. En soms een open einde. Want ik weet ook niet altijd waar een verhaal toe leidt, mijn fantasie mag me graag plagen.

Onder ieder verhaal kun je aangeven wat je er van vindt, ik lees het graag van je! Ook op mijn Facebookpagina kun je me berichtjes sturen. Wil je je commentaar liever anoniem leveren, of een gesprek opstarten met anderen, dan kun je terecht op het forum. Daar kun je ook verzoekjes indienen. Ik garandeer niet dat ik aan ieder verzoekje kan en zal voldoen, maar het lijkt mij een uitdaging om de fantasie van een ander in een verhaal te gieten!

Kus,
Rhiannon