Heks

Like mijn Facebook pagina

Heks

Oleh: rhiannon
18 februari 2015

Je bent iets aan de magere kant, maar prettig gespierd voor zover ik dat kan zien. De overhemden die je vaak draagt zijn net een knoopje te ver open, maar er piept geen woeste kluwen borsthaar onderuit. De mouwen zijn altijd opgerold, zomer en winter, en passen bij Rotterdam waar volgens zeggen de overhemden met opgerolde mouwen in de kast hangen. Je ogen waren ooit goed genoeg om te lezen en te computeren, maar tegenwoordig heb je daar een leesbril bij nodig.Rhiannon Heks

Maar alles bij elkaar maakt dat je ogen altijd lijken te lachen, de manier waarop je je leesbril opzet en er vervolgens overheen probeert te kijken geeft je iets mysterieus, je haar zit precies nonchalant genoeg, je mond kan dwingend praten en lachen tegelijk, als je achterover leunt met je handen achter je hoofd gevouwen waardoor je biceps de opgerolde boorden van je overhemd opspannen terwijl je je standpunt nog eens uiteen zet… dan valt mij keer op keer op wat een mooie lichaamsbouw je hebt. Warm, warmer, warmst.

Je stem. Uren kan ik er naar luisteren als ik de kans krijg. Diep, warm, iets hees en doorleefd. Je verstaat de kunst om te luisteren en komt desgevraagd met goede adviezen. En hoe druk je het ook hebt, je maakt tijd, zoals je van ’n goede vriend verwacht. Ik luister graag naar je.

Ik droom wel eens over je, als ik ’n man zou zijn zouden het natte dromen genoemd worden denk ik. Steeds ben ik in verwarring als ik wakker word. Nee, wil ik dat echt? Met jou? Hmmm, je wordt wel lekkerder met de jaren moet ik zeggen. Ouder worden gaat bij jou gepaard met veranderingen, niet met lichamelijk verval. Integendeel…

En dan… wat je gezegd hebt, weet ik niet. Of het is geweest naar aanleiding van iets dat ik gezegd heb weet ik al evenmin. Maar ineens zit ik op m’n knieën voor je. En jij zit niet, je staat. Je hand op mijn achterhoofd, dwingend maar niet sturend. Die hand maakt duidelijk hoe de verhoudingen liggen. Mijn handen bewegen over je broek omhoog over je dijbenen. Die zwarte, verwassen, strakke jeans waarin ik je kan uittekenen. Je voeten staan iets uit elkaar, ik schuif mijn knieën er tussen. Ik voel je dijspieren onder mijn handen terwijl ik met m’n voorhoofd zachtjes over je kruis beweeg. Je verstrengelt je vingers in mijn haar. Plagend krab ik met m’n nagels over de stof van je broek. Ik kijk van onder m’n wimpers naar je op terwijl ik eerst je riem los maak en daarna de knoop en rits van je broek. Ik voel wat daar onder zit en ik barst van nieuwsgierigheid en geilheid. Ik wil je pik zien en voelen. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar wat er onder dat shirt zit, ik wil je gewoonweg helemaal zien en voelen. Ik doe een poging het onderste knoopje van je overhemd los te maken maar mijn handen trillen zo dat het me niet snel genoeg lukt. Ik kijk je aan, je lacht naar me en knijpt nog even in m’n haar. Ik blijf je aankijken, lach terug en met een ruk trek ik je overhemd van beneden naar boven open. De knoopjes vliegen alle kanten op.

Pagina's: 1 2 3 4 5

Tags: , , ,

Category: D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments