Fuckdoll ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Fuckdoll

Oleh: rhiannon
2 augustus 2015

Ik lig op mijn rug, benen opgetrokken en wijd. Hij zit voor het bed op de grond en heeft een doek in de ene hand en een vibrator in de andere hand. Met die doek maakt hij mijn kutlippen droog, steeds opnieuw. Anders plakken de pleisters straks niet, vertelt hij.rhiannon.nl - Erotiek voor Vrouwen

De vibrator is niet bijzonder groot, of dik. Maar doordat hij steeds al het vocht wegveegt is het toch wat ongemakkelijk als hij de vibrator in m’n kutje steekt en heen en weer haalt. Plagend, klierend. Even aan zet en weer uit. Zo diep mogelijk in m’n kutje duwt en er weer uit haalt. Dan houdt hij de vibrator omhoog, ondersteboven. “Zal ik hem er zo in doen?” oppert hij met een grijns op zijn gezicht. Bij de gedachte aan het extra ongemak van die onafgeronde onderkant voel ik het vocht bijna uit m’n kutje gutsen. Ik hoef niets te zeggen, hij ziet het zo wel aan me. De vibrator wordt weer aan gezet en ondersteboven zo diep mogelijk in m’n kutje geduwd. Ongemakkelijk, even bijna pijnlijk. Weer wordt al het vocht weggeveegd van m’n kutlippen en dan wordt m’n kutje dichtgeplakt met pleisters. De vibrator kan nergens naartoe en ik kan nergens meer bij.

“Kom, dan gaan we even buiten roken” zegt hij terwijl hij zijn hand naar me uitsteekt om me overeind te helpen. Als ik naast het bed sta voel ik de vibraties pas echt goed en ik zak bijna door m’n knieën. Ik loop achter hem aan en voel de vibrator iets naar beneden zakken. Hmm… lekker… Buiten roken we een sigaret en praten over koetjes en kalfjes alsof er niets aan de hand is. Alsof de vibrator niet gewoon goed te horen is als je naast me staat. Maar zelfs over koetjes en kalfjes praten is een uitdaging als je zo afgeleid wordt door die trillingen heel diep in je kutje.

Het idee achter mijn voorstel om die vibrator zo een hele nacht in me te laten zitten is dat ik ga proberen te slapen, wat natuurlijk nauwelijks gaat lukken, en dat ik in de ochtend zo geil en gefrustreerd als wat ben. Een erg zoete frustratie vind ik dat, heb ik in het verleden gemerkt. Ik heb ooit een nacht vastgebonden gelegen met allerlei trillends in me waar ik niet bij kon door vastgebonden handen. Nu zijn mijn handen niet vastgebonden maar kan ik er evenzogoed niet bij vanwege die pleisters die ik er echt niet zelf af durf te trekken. En klaarkomen gaat ook niet lukken. Ik heb zin in de komende nacht, en de ochtend die er op gaat volgen.

Als we na het roken in bed liggen stelt hij voor dat ik op mijn buik ga liggen. Ik hoor hem rommelen en dingen pakken en verheug me op een massage. Die krijg ik niet, niet zoals ik verwachtte in ieder geval. In plaats daarvan wordt mijn kontgaatje geolied en zachtjes opgerekt met zijn vingers. Hmmm.. ik geniet er van terwijl de vibrator diep in mijn onderbuik nog steeds doorzoemt. Dan maken zijn vingers plaats voor iets anders, iets hards. Het trileitje, bedenk ik me. Een trileitje van toch wel aardig formaat wordt in mijn kontgaatje geduwd. Zachtjes, voorzichtig, maar steeds dieper en dieper. Hij zet het eitje aan met de afstandsbediening die aan het kabeltje zit dat uit mijn kontje steekt en speelt wat met het enorme scala aan trilmogelijkheden dat dit eitje heeft. Double trouble… De vibraties in mijn kontje en kutje gaan tegen elkaar in lijkt het wel, en de frustratie neemt snel toe bij mij.

Pagina's: 1 2 3 4 5

Tags: , , , , ,

Category: BDSM, D/s, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments