Frustrerend genot ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Frustrerend genot

Oleh: rhiannon
23 oktober 2016

Eerst het verbod om aan je kutje te zitten. Klaarkomen is al helemaal verboden. Dan volgt er een dag met urenlang balletjes in je kutje, die je voelt bij iedere stap. Het verlangen groeit en groeit. Maar nog altijd is je kutje verboden gebied, een orgasme ondenkbaar.
Weer een dag later moet je jezelf 50 tikken op je kutje geven. Meetellen. Bedanken. 50 tikken op dat kutje waar je al dagen niet aan mag zitten. Dat kutje dat niet alleen hunkert naar aanraking maar snakt naar klaarkomen. Dat krijgt eindelijk die aanraking, maar in de vorm van pijn. Die je zelf toe moet dienen. Terwijl er een buttplug in je kontje zit.

Dan klinkt jezelf daarna mogen neuken met je favoriete dildo toch heerlijk? Klaar mogen komen daarvan klinkt dan toch hemels?
Oké, je moet dat neuken 15 minuten volhouden zònder klaar te komen. En die laatste minuut moet je filmen, inclusief je orgasme. Mwoah, moet te doen zijn toch?

Yeah, right…

14.20u
Camera staat klaar op een statief. De dildo ligt klaar. Die buttplug zit nog waar ‘ie net zat: in je kontje. Timer zetten? Neh, gewoon op de wekker kijken kan ook.

14.21u
Als je nu begint en door gaat tot 14.35u, heb je er 14 minuten op zitten en kun je die laatste minuut filmen. Niet vergeten af en toe op de wekker te kijken.

Je kutlipjes voelen nog wat warm van die tikken van daarnet. Niet echt pijnlijk meer. Met de vingers van de ene hand spreid je je kutlipjes om met de andere hand die dildo tegen de ingang van je natte kutje te zetten. Yesss… dit is lekker! Door de balletjes de dag er voor en de buttplug in je kontje is je kutje nauwer dan je gewend bent. De dildo gaat er maar moeizaam een klein stukje in.

14.22u
Hmmmm… genietend haal je de dildo kleine stukjes heen en weer. Door de buttplug wil de dildo nog even niet verder naar binnen. Maar dat komt straks vast nog wel. Dit is ook lekker. Je gloeit en je kutje wordt natter en natter.

14.23u
Stukje bij beetje schuif je de dildo dieper naar binnen. Even rol je op je zij om de buttplug aan te drukken. Owww… dat volle gevoel… een dildo in je kutje en een plug in je kontje… Hijgend rol je je weer op je rug en pakt de dildo weer vast… bijtend op je onderlip…

frustrerend-genot14.25u
Oh god…. nog 10 minuten. Nog 10 minuten! En het is zó lekker… die dildo die helemaal in je kutje verdwijnt… hoe je steeds even een klein beetje extra druk moet geven op die dildo om ‘m over de buttplug heen te duwen… hoe de dildo dan tegen de wand van je kutje wordt gedrukt… langs je G-spot wrijft…

14.26u
Je zóu natuurlijk gewoon nu die camera aan kunnen zetten, nog ’n minuutje doorgaan en dan klaarkomen. En dan stug volhouden dat je ècht, heus, eerlijk waar, die 15 minuten hebt volgemaakt. Kan toch? Alhoewel… Hij kan natuurlijk zien hoe laat je die tikken hebt gefilmd. En ook hoe laat je dit filmpje hebt gemaakt. Je had zó veel haast om met die dildo aan de slag te gaan, dan kom je vast niet aan 15 minuten tijdsverschil…

14.27u
Nee trut, natuurlijk doe je dat niet! Natuurlijk maak je die 15 minuten vol! Kom op zeg…

Ooohhh…. maar dit is zo lekker… de ribbels van die dildo die je voelt langs je kutlipjes… hoe die dildo trekt aan je huid, aan je clitje… pfffff… Als je net even iets sneller en iets harder die dildo heen en weer zou bewegen, dan kwam je meteen klaar. Een kwestie van seconden.

Nou èn? Je zit nog lang niet aan die 15 minuten! Dit wilde je toch? Doen wat hij wil? Luisteren naar wat hij van je vraagt? Ga je het nu, bij zoiets eenvoudigs, al opgeven? Ga je je er echt zo gemakkelijk van af maken? Dacht het niet hè!

14.28u
Nog 7 minuten, je bent over de helft! Kom op, hou vol!

14.29u
Diep zuchtend vertraag je het tempo. Tot de dildo tergend traag in en uit je drijfnatte kutje schuift. Niet dat dat helpt, want nu voel je de ribbels alleen maar beter. Heel even raak je je clitje aan, om te proberen je gedachten af te leiden van die rubberen kunstlul in je kutje. Had je beter niet kunnen doen… Terwijl je snuivend door je neus ademhaalt laat je de dildo heel even los en probeer je het aanzwellende orgasme de kop in te drukken…

14.30u
Gelukt… Nu die laatste 5 minuten nog. Wat is nou 5 minuten? Ehhh… 6 minuten te lang?

14.31u
Nog heel even… Ben je nou echt zo’n geile slet dat je dit niet vol kunt houden? Een subje zonder zelfbeheersing? Staat je mooi. Wat ga je tegen hem zeggen dan?
Stel je… pffff…. niet… zo… gghhh… aan…
En haal die hand weg bij je tepel, trut! Dat helpt niet hè?

14.32u
Met wisselingen in tempo, dan met de ene en dan met de andere hand die dildo heen en weer halend, probeer je door te blijven gaan zonder klaar te komen. Zuchtend, hijgend… afleiding zoekend door je kringspier in de buttplug te laten knijpen. Zou hij trots zijn?

14.33u
Ja, manier gevonden om je af te leiden van dat warme, heerlijke, gloeiende gevoel in je kutje… Bijten. Op je vinger.
Hmmmm…. nog 2 minuten. En dan nòg 1… oh ja, dat is waar ook…

14.34u
Auw! Zó hard bijten hoeft ook niet…
In en uit… in en uit… de dildo is glibberig van je geil… ribbel voor ribbel glijdt die dildo langs je clitje… Hmmmm…

14.35u
De laatste minuut voor je de camera aan gaat zetten. Dat zal vast even wat afleiding geven. Die allerlaatste, te filmen, minuut… Pffff…. en dan eindelijk klaar mogen komen…
Zó warm… zó geil…

14.36u
Als je de dildo uit je kutje haalt voel je je even heel leeg. En koud. Of komen die rillingen ergens anders vandaan?
Met trillende vingers de camera aanzetten valt ook nog niet mee. Je ziet je eigen beeltenis op het scherm. Verhit. Gefrustreerd? Bloedgeil!
Als je je voorzichtig weer achterover op het bed laat zakken en de dildo weer langzaam in je kutje schuift vraag je je weer af wat hij er van zal vinden.
Nog 1 minuut…

1 lange minuut… je weet niet precies wanneer die begonnen is. Of eindigt. Maar je doet je best om jezelf te blijven neuken met die dildo zonder klaar te komen. Voelt nog steeds dat beetje weerstand als diep in je kutje de eikel van de dildo over de uitstulping, veroorzaakt door de buttplug, heen schiet. Je hijgt. Zweet. Kromt je rug. Je vrije hand schiet heen en weer tot je het kussen vastgrijpt. Je kijkt naar het beeldscherm, naar de wekker en weer terug. Is die minuut voorbij? Ja, je besluit dat die minuut voorbij is en stopt met je te verzetten.

Sneller en dieper beweeg je de dildo in je kutje, stopt heel even om je clitje te vingeren voor je weer verder gaat. Je voelt je orgasme, heel in de verte. Kom op… nu mag het! Kom op dan? Je hijgt harder, ramt de dildo haast in je kutje, drukt de achterkant van je hoofd in het kussen. Pfffff….
Je hakken duwen in het matras en je tilt je kontje wat omhoog. De buttplug geeft een beetje mee en dat maakt dat de dildo net iets anders langs je G-spot wrijft… En dan val je over het randje en giert het orgasme door je lijf… Eindelijk! Eindelijk mag je klaarkomen, eindelijk kom je klaar!!

Het is gelukt… alle opdrachten uitgevoerd. Je best er op gedaan. Niet vals gespeeld. Eerlijk alle aanwijzingen opgevolgd…

Voldaan, bevredigd en trots zet je de camera uit. 15 minuten jezelf geneukt met een dildo zonder klaar te komen. Het wàs te doen, dat wel. Maar makkelijk?

Deel je stem!


Wat is je gevoel bij dit bericht?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: BDSM, D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments