Fix ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Fix

Oleh: rhiannon
26 augustus 2016

De telefoon gaat over. En over. En over. Waarom duurt het zo lang voor hij opneemt? Afwisselend bijt ze op haar nagels en tikt ze er mee op de rand van het bed. Kom op nou!
Het duurt te lang voor er opgenomen wordt en de verbinding wordt verbroken.  Even staart ze naar het schermpje van de telefoon en tikt dan met een trillende vinger op de redial-knop. Toe nou! Ruw veegt ze de tranen van haar wangen terwijl ze de telefoon weer over hoort gaan. Sluit haar ogen en probeert haar ademhaling, die veel te snel gaat, onder controle te krijgen.

Ja! Waar is de brand?

Ze barst in snikken uit. Eindelijk heeft hij opgenomen.

Rustig… slecht nieuws gehad meissie?

Ja..
Komt hopelijk wel weer goed maar het was een vreselijke dag… en ik weet me met mezelf geen raad nu…

Hmm… rot voor je. En nou?

Weet ik niet…

Dat weet je wel. Je weet toch waarom je mij belt?

Ja…

Heb je een fix nodig? Zeg het!

Een fix… Ja, dat heb ik nodig..

Van wie?

Van jou…

Dit is een slecht begin zo en dat weet jij ook. Ik ben meer en vooral beter van je gewend. Kom op, opnieuw. En zorg dat ik je geloof deze keer.

Dante… Alsjeblieft…

Tuut.. tuut.. tuut..
Ongelovig kijkt ze naar de telefoon in haar hand. Heeft hij nou opgehangen? Echt opgehangen? Ze heeft hem zo nodig nu… Ze recht haar rug, haalt diep adem en tikt weer op de redial-knop.

Ja?

Wil je me alsjeblieft helpen Dante? Mag ik je alsjeblieft dienen…? Nee, wil je me alsjeblieft jou laten dienen? Ik smeek je…

Dat klinkt al beter. Ga door.

Wil je me gebruiken? Wil je me heel diep laten gaan Dante? Mag ik voor je huilen… alsjeblieft…

Ah.. tranen zelfs. Dan wil ik je kunnen zien, dat weet je toch?

Ja, dat weet ik Dante. Alsjeblieft?

Waar ben je nu? Ben je alleen?

Ik ben in de slaapkamer. Er is verder niemand.

Ga verder…

Ik heb een rok aan, blouse er boven.. M’n slipje is nat Dante…

Wat voor slipje?

Een string, die blauwe…

Ik wil je zien, nu!

Ze zet haar smartphone zo neer dat via de cam bijna het hele bed in beeld is. Een hand door haar haren en dan gaat ze op het bed liggen voor ze de cam inschakelt. Ze ziet hem op het scherm en zwaait verlegen.

Hi…

Hi.

Alleen zijn gezicht kan ze zien, verder niets. Maar die ogen…

Dus je bent geil, hm? En je verlangt naar een fix?

Jouw fix Dante. En ja, ik ben hartstikke geil… Alsjeblieft, mag ik je dienen?

Vooruit… Maar je hebt veel te veel aan. Begin maar met daar wat aan te doen. Langzaam… en sensueel. Laat me zien hoe graag je me wil dienen slet!

Het verdriet en de onmacht in haar beginnen langzaam te verdwijnen. Niets meer denken, gewoon luisteren en doen. De rest van de wereld naar de achtergrond laten glijden. Straks, vannacht, morgen is het er weer. Maar nu even niet. Nu is hij de enige die telt. En zijn opdracht was duidelijk.

Op haar knieën zit ze op het bed. Knoopje voor knoopje maakt ze, wiegend met haar heupen, haar blouse open. Ogen gesloten, haar hoofd zakt langzaam achterover. Als alle knoopjes los zijn laat ze haar handen over haar borsten glijden, over haar buik, de vingers van één hand verdwijnen onder de rand van haar rok, haar andere hand beweegt tussen haar borsten weer omhoog. Langs haar nek, haar kaak, het topje van haar wijsvinger verdwijnt in haar geopende mond…

Ogen open. Kijk me aan!

Met haar wijsvinger nog steeds in haar mond kijkt ze ondeugend naar het scherm. Zo geil dat ze haar heupen niet stil kan houden. Haar andere hand trekt de onderkant van het rokje wat omhoog.

Uit. Alles. En een beetje opschieten nu.

Ja Dante…

Rok, blouse en slipje vallen naast het bed. Naakt zit ze op haar knieën voor hem. Voor de cam. De sensuele vrouw is voor even verdwenen, ze voelt zich heel kwetsbaar, onzeker. Op het scherm ziet ze nog steeds alleen zijn gezicht. In de hoek van het scherm ziet ze zichzelf en ze gaat wat rechter op zitten. Voor hem. Ze wil hem het mooiste uitzicht geven dat ze kan geven. Altijd ontevreden over haar eigen lichaam weet ze dat hij daar anders over denkt.  Ze maakt haar rug een beetje holler, drukt haar borsten wat naar voren, haalt een hand door haar haren en zorgt dat die over één schouder naar voren hangen. Kantelt haar hoofd een beetje, likt haar lippen.

Geleidelijk komt dat sensuele gevoel weer terug. Haar hand brengt ze weer naar haar mond, haar vinger volgt de contouren van haar lippen. Ze voelt hoe haar lippen wat voller zijn geworden door de opwinding. Traag zakken haar ogen dicht.

Kom eens met je gezicht bij de cam. Ga maar voorover op bed liggen.

Ondanks de fysieke afstand van de techniek voelt het alsof ze face to face is met hem. Alsof ze hem van dichtbij aankijkt. De vrouw die ze in het hoekje van het scherm ziet herkent ze maar vaag. Een mooie vrouw. Een geil loeder ook. Een onderdanige slet, bewust van haar sensualiteit.

Maak je vingers nat. Je weet wat ik wil dat je er mee doet daarna.

M’n kontgaatje oprekken Dante? Hoeveel vingers wil je dat ik er in stop?

Oprekken? Niks er van. Twee vingers, langzaam. Maar niet terugtrekken, niet spelen. Nu.

Zachtjes hijgend brengt ze haar natte vingers naar haar kontje. Zet twee vingers tegen haar kringspier en drukt dan door. Heel even vertrekt haar gezicht in een grimas, maar dat ziet ze zelf niet in het hoekje van het scherm omdat ze haar ogen gesloten heeft. Loom laat ze haar vingers dieper in haar kontgaatje doordringen. Niet terugtrekken. Niet spelen. Haar kutje gloeit, ze kreunt.

Kijk me aan!

Damn those eyes… Hij lijkt haar heel strak aan te kijken. Haar vingers steeds dieper in haar kontje, ongemakkelijk, net niet pijnlijk. Gevangen in zijn blik kan ze niet anders dan doen wat hij vraagt.

Blijf me aankijken, ik wil je ogen zien. Die ogen zijn van mij.

Hmmmm… ik ben zo geil Dante… M’n kutje is zo nat… en dan die vingers in m’n kontje…

Kreunend beweegt ze stiekem haar vingers toch een beetje heen en weer. Ze kan het niet laten om een beetje te kronkelen op het bed. Het valt niet mee om hem aan te blijven kijken, ze moet vechten om haar ogen niet toch te sluiten.

Eh! Denk er aan… Niet spelen!

Sorry Dante.

Doodstil ligt ze nu op het bed. Te wachten. Te hijgen. Haar blik strak op het scherm gericht. In afwachting van wat hij gaat zeggen, van wat hij wil. Haar kringspier knijpt in haar vingers en de houding wordt wat ongemakkelijk.

Goed zo. Een gehoorzaam sletje. Of niet? Wat ben je?

Jouw hoer Dante. Ik ben jouw hoer.

Juist. Mijn geile, gehoorzame, sletterige hoer ben je… Ik ben hard. M’n pik verlangt naar dat strakke kontje van je, hoer.

Ooww… wil je me je harde lul geven alsjeblieft Dante? Wil je me alsjeblieft met je heerlijke pik gebruiken? Please…

Haal je vingers uit je kontje en ga op je rug op bed liggen. Neem je telefoon mee en hou die boven je. Ik wil je zien terwijl je me vertelt wat je met m’n lul zou doen als je ‘m van me kreeg. Ik wil je zien verlangen, zien kronkelen, laat het me zien!

De opdracht klinkt zo eenvoudig maar ze vindt het vreselijk. Vreselijk genant om haar verlangen onder woorden te brengen, vreselijk moeilijk om tegen de schaamte te moeten vechten, vreselijk vernederend om om zijn lul te moeten smeken. Mocht ze het maar opschrijven, dan kon ze haar woorden zorgvuldig kiezen, overdenken, deleten, opnieuw tikken. Doorlezen, bijwerken, net zo lang tot ze tevreden was. Tot ze zeker wist dat ze haar verlangen goed onder woorden had gebracht, tot ze zeker wist dat hij tevreden zou zijn, tot ze zeker wist dat ze voldeed aan wat hij vroeg.

Maar hij vraagt haar om haar schaamte aan de kant te zetten en haar perfectionisme los te laten. Om gewoon te zijn. Om alles los te laten en aan niets anders te denken dan aan wat ze nu wil. Hij draagt haar op om te doen wat ze denkt dat ze eigenlijk niet kan. Laat haar geen keus. Ze móet. Ze moet het verleden achter zich laten, alle maniertjes afleggen, de angsten niet laten winnen. Puur en zuiver.

Met de telefoon in haar hand kruipt ze naar het midden van het bed en gaat op haar rug liggen. Haar benen naast elkaar, één iets opgetrokken.

Met één hand houdt ze haar telefoon omhoog, de andere hand ligt op haar buik. Op het scherm ziet ze nog steeds alleen zijn gezicht. Zijn ogen houden haar nog steeds gevangen.
In het hoekje ziet ze zichzelf. Ziet ze een wanhopig hoopje ellende. Dit kan ze niet!

Een diepe zucht. Even sluit ze haar ogen. Kom op, dit kun je wel! Hij vraagt het, dit kun je, dit doe je.

Weer kijkt ze naar het scherm. Geen idee waar te beginnen, wat te zeggen. Hij kijkt.
Stilte.

Dan beweegt ze de hand die op haar buik ligt. Langzaam omhoog naar haar borsten. Spant haar beenspieren even aan en begint heel zachtjes haar bekken te bewegen. Het verlangen komt terug. Haar lippen wijken iets van elkaar. Haar hand streelt haar borst. Vingers die even een tepel aanraken.

Knijp er in!

Ze schrikt. Maar hij klinkt niet boos. Niet geïrriteerd. Niet teleurgesteld. Alleen vastberaden en duidelijk. Dus knijpt ze in haar tepel. Haar opgetrokken been wijkt iets van haar andere been. Die bekende schok die van haar tepel naar haar klitje schiet. De warmte in haar kutje.

Knijp harder hoer!

Ooohh… mmmm….

Bijtend op haar onderlip sluit ze haar ogen, drukt haar billen in de matras, maakt haar rug hol.

Kijk me aan… knijp nog harder. Harder!

Ze kermt van de pijn en vecht om haar ogen open te houden.

Goed zo slet. Nog iets harder. En hou vast! Kom op!

Ze staart in zijn ogen. Als een hertje gevangen in de lichtstraal van de koplampen van een auto. Bijtend op haar lip, haar tepel pijnlijk tussen haar vingers geklemd. Kreunend, haar hele lijf kronkelend als een krolse kat.

Laat maar los. Goed zo.
Vertel…

Week van verlangen, van geilheid, met maar één gedachte: zijn pik.

Mmmm… oh Dante.. ik heb het zo warm, zo heet… m’n kutje is nat, knijpt… En de gedachte aan jouw harde, heerlijke lul maakt het allemaal nog erger… Ghhhh…

Ze ligt inderdaad te kronkelen van verlangen. Haar borsten bewegen op en neer door het hijgen. De hand waarin ze de telefoon vast heeft beweegt meer en meer. Tot ze er weer aan denkt hem aan te kijken. De vingers van haar vrije hand haalt ze door haar haren, ze trekt er aan. Veegt het zweet van haar gezicht en likt aan haar wijsvinger, langzaam, terwijl ze hem indringend aankijkt. Even laat ze die vinger in haar mond glippen en sluit haar lippen er omheen. Heel even maar, en dan begint ze te vertellen.

Jouw pik Dante… Met mijn tong volg ik de aderen die langs de schacht lopen. Van onderen naar boven, tot bij je eikel. Je eikel zelf raak ik nog niet. Straks… Van onderen naar boven, en weer, en weer…
Dan pak ik je ballen zachtjes vast, voel ze, masseer ze oh zo licht. Neem één bal in mijn mond, m’n hand om je harde schacht. Ik begin je af te trekken terwijl ik je ballen afwisselend in m’n mond neem en er op zuig…
Als ik dan eindelijk je pik in mijn mond neem, leg je je handen op mijn hoofd om het tempo aan te geven. Het gevoel van je lul, jóuw lul in m’n mond, je eikel onderweg naar m’n keeltje, laat het vocht uit m’n kutje stromen…

Haar gezicht is zachter geworden, de spanning van de dag begint weg te vloeien uit haar lichaam. Haar ogen worden dromeriger, haar blik nog steeds op hem gericht. Ze is onderweg naar haar fix…

Ga door. Ik ben harder dan hard. Wat ga je doen?

Ze likt haar lippen, schuift stiekem haar vrije hand richting haar kutje.

Pas op hè? Alleen je kutlipjes, van je klitje blijf je af en al helemaal geen vingers in je kutje!

Liefkozend dwaalt haar hand tussen haar benen en ze draait de cam er even naartoe zodat hij kan zien dat ze netjes naar hem luistert.

Maar ik verlang zo naar je Dante… Wil zo graag dat m’n kutje gevuld wordt door jou. Het gevoel als je je eikel tussen m’n kutlipjes door laat glijden, de stam van je pik die langs m’n klitje schuift… Steeds verder, harder, dieper… Oehhh…

Zonder dat ze het wil heeft ze haar ogen weer gesloten, ze draait haar hoofd naar links en naar rechts, bijt hard op haar onderlip. Tilt haar billen op van de matras en drukt ze er weer in, alsof hij haar daadwerkelijk neukt, haar hand nog dwalend en strelend over haar kutlipjes.

Knijp weer in je tepel, de andere deze keer. Hard. Harder! En hou vast hoer!
Je blijft knijpen tot ik zeg dat je los mag laten! Ik spuit bijna, maar jij gaat eerst nog iets anders doen.

Kreunend kijkt ze weer naar zijn gezicht op het kleine scherm. Voor haar eigen beeltenis heeft ze geen belangstelling meer. Jammer, want ze is zo mooi zoals ze daar nu ligt. Hijgend, verhit, bezweet, draaiend, verlangend…

Ohh Dante… mag ik komen alsjeblieft? Wil je me alsjeblieft laten klaarkomen? Ik hou het haast niet meer…

Jij houdt het haast niet meer? Jij? Je houdt het wèl. Maar je bent gefrustreerd hè? Mijn geile hoer is een gore slet. Kan alleen nog maar denken aan haar kutje, haar klitje, haar eigen orgasme. Of niet soms?

De barsheid in zijn stem laat haar schrikken. Haar adem stokt en de pijn in haar tepel is ineens zo lekker niet meer. Haar benen knijpt ze dicht, als om haar kutje te beschermen.

Huil. Huil voor me! Geef me je tranen slet, pas dan mag jij klaarkomen, niet eerder!

Hij bijt het haar toe en ze voelt hoe de tranen inderdaad in haar ogen springen.

Nee… nee Dante… alsjeblieft…

Huil!!FIX by rhiannon

Dan lopen de tranen inderdaad over haar wangen en begint ze te snikken. De hand waarvan de vingers net nog haar tepel omklemden brengt ze naar haar gezicht, alsof ze zich er achter wil verschuilen.

Kijk me aan! Geef me je tranen hoer! Laat me zien hoe je voor me huilt…

Ze ziet zichzelf weer in het hoekje van het scherm. Ziet hoe de tranen langs haar jukbeenderen naar beneden zakken, haar gezicht vertrokken van haar verdriet.

Open je benen. Zo wijd mogelijk. Wijder! En hou ze zo ver open!

Ze hoeft de cam niet op haar kutje te richten. Hij wéét dat ze het doet. Dat het zo ver spreiden van haar benen haar kutlipjes onder spanning zet. Dat de huid trekt aan haar klitje. Dat haar kutje wijd open staat. Kwetsbaar.

Het harde snikken is wat afgenomen maar de tranen biggelen nog altijd over haar gezicht. Haar vrije hand ligt weer op haar onderbuik. Als ze zachtjes drukt trekt ook de huid boven haar kutje zacht aan haar klitje. Verdriet en geilheid strijden om voorrang.

Dante…

Haar stem is zacht, ze fluistert haast.

Alsjeblieft….

Hmmm… ik ga spuiten slet. Gghhh…. En als ik “nu” zeg dan kom jij ook, begrepen?

Ja Dante… hmmm…

Ze probeert haar benen nòg wijder te doen, de spanning op de huid nog verder op te voeren. Weer ligt ze te kronkelen op het bed. Ogen gesloten, haar gezicht nog nat van haar tranen.

Ogen open! Kijk me aan als je klaar komt!

Ze kijkt. En ziet hoe hij zijn ogen sluit, zijn hoofd wat achterover drukt, zijn gezicht hijgend iets vertrekt.

Nu! Kom nu klaar voor me!

En zonder dat iemand haar klitje of kutje aanraakt voelt ze haar orgasme door haar lijf schieten als ze op haar onderbuik drukt. Warm. Heet. Rauw. Intens en allesverterend
Ze hoort hem kreunend klaarkomen. Ze knijpt haar ogen dicht, rolt op haar zij en begint weer te snikken. Maar nu niet meer van verdriet.

Het snikken neemt snel af en terwijl ze haar tranen wegveegt kijkt ze hem weer aan. Zijn gezicht is anders nu. Hij kijkt niet meer dwingend en streng, maar liefdevol en teder.

Ik denk dat je heel ontspannen zult slapen nu…

Ze knikt loom.

Dank je wel Dante..

Welterusten..

Tuut.. tuut.. tuut.. Hij heeft de verbinding verbroken voor ze hem ook welterusten kon zeggen.

Plotseling doodmoe legt ze met moeite haar telefoon weg en ze schuift onder het dekbed. Ontspannen, loom en moe valt ze in een diepe, droomloze slaap. Ze heeft haar fix gehad.

Deel je stem!


Wat is je gevoel bij dit bericht?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: BDSM, D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments