Fantastisch vuur ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Fantastisch vuur

Oleh: rhiannon
23 augustus 2016

Haar lichaam glimt van het zweet, haar haren hangen in bezwete strengen langs haar gezicht. Ze ademt snel, ogen dicht, een glimlach om haar mond. Haar vriend houdt haar bovenlichaam wat omhoog terwijl hij met zijn mond en tong over haar borst beweegt. Zo traag. Zo geil. Ze trekt haar benen op en opent en sluit haar dijen net zo traag. Draait met haar billen die tegen de matras worden gedrukt. Haar vingers kriebelen langzaam door zijn haren. Zo vertrouwd, hoe hij haar bemint…

De geilheid die ze voelde had zich al de hele avond opgebouwd. De hele avond had ze aan hem gedacht. Teruggedacht. Gefantaseerd. Ze had in het begin wel geprobeerd haar gedachten terug te sturen naar haar vriend, om over haar vriend te fantaseren. Maar ergens ging dat mis en dook hij steeds weer in haar gedachten op, en niet haar vriend. Ze kon het niet helpen. De fantasie ging steeds verder, werd steeds explicieter. Als ze haar ogen dicht deed, kon ze hem voelen. Kon ze zijn lippen op haar huid voelen, zijn handen op haar borsten. Voelen hoe zijn pik tegen haar kutlipjes drukte. Zich een weg baande. Kon ze horen hoe zijn ademhaling versnelde, kon ze hem ruiken.

Toen haar vriend haar later in bed begon te strelen was ze boven op hem gedoken, ze was zo opgewonden dat ze de harde lul van haar vriend móest hebben. Nu! Toch?

Als ze haar ogen open doet, dan ziet ze haar vriend. Als ze ze weer sluit, dan ziet ze hèm. Nee. Dit kan niet. Dit mag niet! Of wel?

Fantaseren over een ander is één ding. Maar fantaseren over een ander terwijl je eigen vriend je opgeilt? Ze opent haar ogen om haar vriend aan te kijken. Hij heeft zijn ogen half gesloten terwijl hij haar tepels afwisselend likt en zachtjes bijt. Ohh… bijt harder joh! Ze probeert hem kreunend aan te sporen, maakt haar rug hol om haar tepels aan hem aan te bieden, hem over te halen. Eventjes lijkt haar vriend te begrijpen wat ze bedoelt en bijt hij wat harder. De steek die van haar tepel recht naar haar kutje schiet zorgt er voor dat ze haar ogen weer sluit. Meteen verandert de mond van haar vriend in zijn mond, zijn het zijn armen die haar overeind houden, zijn het zijn tanden die steeds harder in haar tepel bijten, de pijn laten toenemen. Ze kreunt, schrikt en door haar beweging laat haar vriend snel haar tepel weer los.

Als haar vriend zachtjes met zijn vingers tussen haar kutlipjes streelt, merkt hij hoe nat ze is. “Hmm… ben je in zo’n bui? Zin in pijn, om hard aangepakt te worden?” Aarzelend knikt ze. Ja, ze wil hard aangepakt worden. Gebruikt worden. Keihard klaarkomen.

Ze wordt achterover in de kussens gedrukt. Twee handen openen haar benen. Haar ogen zakken dicht en ze probeert haar gedachten te sturen. De handen bewegen naar haar kutlipjes, strelen, verspreiden het geil dat uit haar kutje stroomt. Eén vinger vindt haar clitje en begint te masseren. Eerst zachtjes maar al snel gaat het harder en harder. Een vinger van de andere hand glijdt tussen haar kutlipjes door haar kutje in. In en uit, in en uit… Sneller, dieper. De vinger op haar clitje zit net niet op de goede plek, de beste plek. Om gek van te worden! Twee vingers in haar kutje. Ze tilt haar heupen op en pakt kreunend haar borsten vast. Meer! Ze wil meer!

Snel komt ze overeind, de vingers van haar vriend worden teruggetrokken uit haar openstaande kutje. Met één hand pakt ze zijn ballen vast en de andere hand legt ze om zijn harde lul. Buigt voorover en laat heel langzaam wat speeksel op zijn eikel druipen. Verdeelt dat met haar lippen terwijl ze zijn ballen masseert. Plagend kijkt ze hem aan als ze traag haar lippen om zijn pik sluit en hem begint te pijpen. Keer op keer stopt ze daarmee om meer speeksel over zijn eikel te laten lopen en dat met haar lippen over de schacht te verspreiden. Steeds meer, steeds dieper, steeds natter… Haar tepels schuren over het laken, een heerlijk gevoel dat haar verlangen nog meer aanwakkert, haar kutje natter maakt. Met haar kontje omhoog begint haar hele lijf mee te wiegen op de maat van de bewegingen die haar mond over zijn pik maakt. Zijn pik is nu zo nat dat de hand waarmee ze zijn ballen masseert ook nat is geworden van het naar beneden lopende speeksel.

Ze laat hem los en draait zich om, gaat op haar rug liggen met haar hoofd over de rand van het bed. Haar vriend gaat voor het bed staan, steunt met zijn handen naast haar op het matras en brengt voorzichtig zijn harde lul naar haar mond. Haar handen legt ze op zijn kont en ze trekt hem naar voren. Kom op nou! Zijn voorzichtigheid verdwijnt snel en hij drukt zijn eikel in haar keel. Ze slikt en slikt… Hij trekt terug om haar ruimte te geven om te wennen, maar dat wil ze niet. Niks niet wennen, doorgaan! Ze wil die pik tussen haar lippen, die harde schacht in haar mond, met maar één doel: haar keeltje te laten neuken. Te laten gebruiken. Ze trekt haar hoofd nog wat achterover en steekt haar tong zo ver mogelijk uit. Langzaam maakt het alleen maar moeilijker om te wennen, dat weet hij toch?

Dan duwt hij zijn bekken snel naar voren en verdwijnt zijn eikel in haar strot. Instinctief verzet ze zich een beetje, met haar ogen stijf dichtgeknepen moet ze haar best doen om niet te kokhalzen. Haar vriend trekt zich wat terug uit haar keeltje en ze hoest. Om meteen haar mond weer te openen om die heerlijke lul weer te ontvangen. Maakt haar rug weer hol, opent haar opgetrokken benen, ze is zó geil… Een hand verplaatst ze van zijn kont naar haar borsten en begint te kneden, te knijpen. Als hij gestaag haar keel begint te neuken legt ze haar andere hand op haar kutje. Pets! “Weg met die hand” hoort ze haar vriend grommen. Het wordt moeilijker voor haar om haar keel ontspannen te houden, ze moet meer en meer haar best doen om het kokhalzen tegen te gaan. Dan schiet er door haar gedachten:”Kom op, volhouden! Als je dit niet kunt dan kun je die lekkere harde pik van hèm ook niet hebben, die is groter!” Daar schrikt ze zó van dat ze vergeet slikbewegingen te maken en hoestend en kuchend wurmt ze zich onder haar vriend vandaan. Wat?!?

“Geeft niks schat, nu is m’n lul tenminste nat genoeg voor je kontje!” zegt haar vriend terwijl hij haar bij haar heupen pakt en omdraait. Op handen en knieën zit ze nu op de rand van het bed. Ze voelt hoe hij zachtjes en voorzichtig één vinger langs haar kringspier drukt. Blij met de afleiding die dat oplevert, maar ook blij dat ze haar vriend nu even niet aan kan kijken, drukt ze haar borsten tegen de matras en haar kontje omhoog. Omhoog tegen zijn hand. Ze draait met haar kontje, zet haar knieën wat verder uit elkaar, kantelt haar bekken als ze voelt hoe hij zijn vingers teder in en uit haar kutje beweegt om ze nat te maken. Het gaat haar allemaal veel te langzaam, vooral hoe hij haar kontgaatje vinger voor vinger, kootje voor kootje oprekt. “Kom op schat” kreunt ze. “Neuk mijn kontje!”

“Zeker weten?” hoort ze haar vriend vragen, ze kan alleen nog maar kermen van geilheid. Duwt haar voorhoofd tegen het matras, strekt haar armen naar voren en grijpt, nee klàuwt het laken vast. Alsjeblieft…

Fantastisch vuurEen zalig pijngevoel als zijn eikel in haar kontgaatje wordt gedrukt. Gelukkig snapt hij inmiddels dat langzaam stoten pijnlijker is voor haar dan meteen stevig doorneuken. Snel pikt ze zijn ritme op en ramt keer op keer haar kontje tegen zijn bekken aan. Met iedere stoot wordt haar kontje zachter, meer open, dringt zijn pik dieper door. En met iedere stoot krijgt ze het warmer, het zweet vormt al lang geen glimmend laagje meer, haar haren zijn kletsnat. Even richt ze zich op, gooit haar hoofd achterover en haar haren liggen nu over haar rug. Met twee handen grijpt hij haar haren en houdt haar daar aan vast terwijl hij zijn lul harder en dieper in haar kontgaatje stoot. Met moeite kan ze haar bovenlijf weer wat laten zakken tot ze de matras weer raakt. Haar klauwende handen grijpen het dekbed, brengen het naar haar mond en ze bijt er op. Haar gedachten, haar fantasie, ze kan het niet meer helpen. Ze wil het niet meer helpen. Het blijft maar door haar hoofd schieten:”Toe maar! Harder! Ram mijn kontgaatje open, open voor hèm!”

De pijn die af en toe door haar kringspier schiet, die af en toe diep in haar onderbuik even steekt, dat is een zoete pijn. Een heerlijke pijn. Samen met haar verlangen, haar gedachten, haar fantasie, smelt die pijn samen tot een hete, wervelende bal die door haar onderlichaam raast. Ze voelt hoe haar vriend zijn pik nog één keer hard en diep in haar kontje begraaft en zijn zaad diep in haar spuit en ze brengt haar hand snel naar haar clitje. Maar dat is niet meer nodig, nog voor ze haar vingers kan bewegen voelt ze hoe die razende vurige bal in haar onderlichaam uiteenspat als ze klaarkomt… Klaarkomt van de gedachte aan zìjn harde pik diep in haar kontje…

Deel je stem!


Wat is je gevoel bij dit bericht?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

»
Category: Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments