Facade ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Facade

Oleh: rhiannon
6 augustus 2016

Het is druk in de winkelstraat. Zó veel mensen, en even zoveel verschillende humeuren lijkt het wel. Zelf voelt ze zich uitgelaten, ze huppelt bijna. De zon schijnt, in de tas die haar lief galant voor haar draagt zit dat droomjurkje wat nog precies in haar maat in de uitverkoop op haar hing te wachten en nu zijn ze op weg naar dat ene zaakje waar de heerlijkste cappuccino wordt geschonken. Haar lief doet zijn best haar goede humeur een beetje bij te benen, maar hij is de drukte eigenlijk zat. Ach, als zijn meissie het maar naar haar zin heeft. En even op een terrasje bijkomen is ook niet verkeerd.

Ze zwaait met haar haren en kijkt in het rond. Mensen kijken, altijd leuk. Misschien wel bekenden spotten, een praatje maken, goede winkeladresjes uitwisselen. Ze zijn bijna bij hun favoriete terrasje, nog één hoek om. Zou er plek zijn?
Dan staat ze ineens stil en staart naar de overkant. Een man wenkt haar. Ze bevriest en wordt heet tegelijk. Haar tepels zijn ineens heel duidelijk zichtbaar onder haar blouse. Haar kutlipjes zwellen, ze voelt het. Nee…

“Loop jij anders door naar dat terrasje om te kijken of er plek is. Ik wil heel eventjes aan de overkant kijken in die winkel maar jij zit er volgens mij een beetje doorheen..” zegt ze tegen haar lief, zonder naar hem te kijken. De ogen van de man aan de overkant laten de hare niet los. Haar lief lacht. “Je winkelt niet vaak, maar àls je winkelt ben je ook niet te stoppen hè? Is goed meissie, zal ik vast wat voor je bestellen of duurt het wel even voor je uitgeneusd bent?”
“Eh… kijk maar, ik weet niet hoe druk het is..”

De man aan de overkant wenkt haar nog een keer. Hij lijkt ongeduldig te worden. Even kijkt ze opzij naar haar lief. Die er opgelucht uitziet en een haastige kus op haar wang plant voor hij verder loopt. Als hij toch eens wist…

Bijna rennend op haar hoge hakken steekt ze de straat over. Struikelt over de tramrails en valt zo in de armen van de man die aan de overkant op haar wacht. Terwijl die haar weer op haar voeten zet kijkt ze om. Haar lief verdwijnt net om de hoek. “Kom terug!!” wil ze schreeuwen. “Laat me hier niet achter!” maar ze doet het niet.

De man heeft haar vast bij haar bovenarm nu. Zijn greep als een bankschroef, dat wordt weer een blauwe plek die ze uit moet leggen. Zonder iets te zeggen begint hij te lopen en ze kan niet anders dan mee dribbelen. Hoe kwam ze op het onzalige idee om te gaan winkelen op hoge hakken? IJdelheid wordt vroeg of laat afgestraft, dat blijkt ook nu.

facadeHij leidt haar rechtsaf, een steegje in. Het staat hier vol met containers en opstapjes naar verveloze deuren zonder ramen. De glamour van de winkelstraat houdt op bij de voorgevels. Alleen iemand die weet wat hij er komt doen zal dit steegje in lopen. Zij weet ook wat ze er komt doen. Ongeveer.

Haar bovenarm wordt losgelaten en ze voelt zich meteen eenzaam terwijl hij nog een stukje doorloopt. Als ze achterom kijkt ziet ze dat de mensen in de winkelstraat inderdaad het steegje negeren. Niemand wil kijken naar de tekenen van verval, naar de puinhoop achter de façade. Er vormt zich een knoop in haar maag.

“Kom! Je wilde dit toch? Hier koos je voor…”

Hij heeft gelijk. Ze draait zich weer naar hem toe, recht haar rug en loopt hem achterna. Met iedere stap neemt het miserabele gevoel af en de geilheid toe. Ze is in een andere wereld nu. Een wereld waarin ze hem dient en niemand anders. Langzaam aan worden haar passen soepeler, wiegen haar heupen verleidelijker, ontspant haar gezicht. Haar tepels worden weer hard, haar kutlipjes zwellen en ze voelt hoe ze natter en natter wordt. Wat zal hij deze keer van haar willen?

Met zijn rug tegen de muur leunend kijkt hij grijnzend hoe ze naar hem toe paradeert. Ze ziet dat hij tegenover een van die deuren staat. Als iemand straks die deur openmaakt staat diegene vast een opwindend maar onverwacht tafereel te wachten. Vroeger vond ze dat erg, wilde ze dat risico niet lopen. Niet eens bang om gezien te worden, maar wel voor de gevolgen die dat zou kunnen hebben. Nu vindt ze het spannend, soms zelfs wel leuk om betrapt te worden.

“Op je knieën!”

Briljante kledingkeuze vandaag… hoge hakken om te vallen en kousen om kapot te schuren op de straatstenen. Straks een verhaal verzinnen om die kapotte kousen te verklaren.

“Rok omhoog.. knieën verder uit elkaar..”

Plagend schuift ze de zoom van haar rok wat omhoog en weer terug. Ze wil eigenlijk niet dat hij er achter komt dat ze geen slipje draagt vandaag.

“Sloerie!” hoort ze hem met ingehouden adem zeggen, gevolgd door een vlammende pijn op haar wang. Wauw… die klap had ze niet aan zien komen! Ze concentreert zich op haar ademhaling en probeert de tranen niet uit haar ogen te laten ontsnappen. “Slet! Halfnaakt door de stad paraderen.. en dan ook nog bijdehand gaan doen bij een simpele opdracht?” Als ze berouwvol naar hem opkijkt ziet ze nog net zijn hand, onderweg om haar andere wang ook een klap te geven. Het kost haar heel veel moeite om te blijven zitten, zijn hand niet te ontwijken.

“Het spijt me…” fluistert ze.

“Zei je iets? Je bent zo laag bij de grond dat ik je niet hoor!”

Auw… die opmerking doet haar meer pijn dan de klappen in haar gezicht. Ze haalt met gesloten ogen diep adem en zegt dan luid: “Het spijt me, mag ik het alsjeblieft goedmaken?”

“Je mag het proberen. Schuif je rok omhoog en zorg dat hij niet weer naar beneden zakt. En blouse uit. Begin maar eens met mijn uitzicht wat aangenamer te maken.” Ze stopt de zoom van haar rok strak in de tailleband en knoopt haar blouse los. Ze doet haar blouse niet helemaal uit maar laat hem van haar schouders zakken voor ze haar borsten uit haar beha haalt. De randjes van de beha snijden een beetje in het vlees aan de onderkant van haar borsten. Haar haren schudt ze naar achteren, legt haar handen op haar bovenbenen en maakt haar rug hol om zo haar borsten meer uit te laten steken. Dan heft ze haar blik langzaam naar hem op. Ze ziet dat hij haar opneemt, zoals ze daar nu zit. Maar wat hij denkt? Ze kan hem niet peilen vandaag.

“Beter. Veel beter zo, slet.” Vlot haalt hij zijn harde lul uit zijn broek. Bij de aanblik begint ze al zachtjes te kreunen. Maar ze blijft stil zitten en wacht tot hij zegt wat hij van haar wil. Of haar dat op een andere manier duidelijk maakt.

“Handen op je rug. En hou ze daar! Als je weer een beetje toonbaar terug wil naar de winkelstraat straks dan zorg je dat je niet knoeit en geen druppel mist. Begin maar.”

Als ze zich iets opricht terwijl ze haar vingers achter haar rug in elkaar vlecht, voelt ze een koele luchtstroom langs haar openstaande kutje. Kreunend van geilheid steekt ze haar tong uit en begint tergend langzaam zijn ballen te likken. Neemt ze een voor een in haar warme, natte mond en speelt er mee met haar tong. Ze wil niet knoeien maar weet ook dat het hem opwindt als ze veel speeksel gebruikt. En wat hij wil wint het van haar angst. Met een slurpend geluid laat ze zijn balzak tussen haar lippen ontsnappen en verplaatst haar aandacht naar zijn pik. Zijn goddelijke, keiharde pik. Met lange halen van haar zachte tong likt ze hem over de hele lengte. Zonder in de gaten te hebben dat ze steeds verleidelijker beweegt, met haar kontje wiebelt, haar borsten zachtjes laat dansen boven het randje van haar beha.

Met inmiddels gesloten ogen concentreert ze zich dan op zijn eikel. Maakt haar tong puntig en speelt met het gaatje op de top. Ze hoort zijn ademhaling versnellen en sluit dan haar lippen om het randje van zijn eikel. Zuigt zachtjes en blijft met haar puntige tong zijn eikel plagen. Zelf is ze inmiddels zo geil geworden dat ze haar onderlijf naar boven en weer naar beneden welft. Alsof ze op een denkbeeldige lul rijdt, met haar handen nog steeds op haar rug.

Als hij dat ziet wordt het hem teveel. Hij pakt haar hoofd stevig met twee handen vast en begint zijn lul in haar mond heen en weer te bewegen. Geeft haar even de kans om te beseffen wat hij doet, wat hij wil, zodat ze haar keel zacht en open kan maken. Ze zakt iets terug naar beneden zodat haar mond en keel meer op één lijn liggen en kijkt hem aan. Als ze haar ogen allebei tegelijk snel sluit en weer opent weet hij dat ze hem begrepen heeft en er klaar voor is. Hij drukt zijn eikel dieper en dieper in haar keel tot hij weerstand voelt. Trekt zijn lul iets terug, laat haar een teug adem nemen en duwt zijn eikel weer naar binnen. Dieper en dieper. De weerstand is er nog wel maar veel minder en hij drukt door. Voelt hoe ze probeert te slikken en zo zijn lul dieper naar binnen probeert te zuigen. God, wat is ze toch ook een geile, zaadbeluste hoer…

Met haar neus tegen zijn schaambeen gedrukt voelt ze hoe hij zijn pik even stil houdt, diep in haar keel. Maar voor ze het echt benauwd krijgt beweegt hij haar hoofd weer naar achteren. Verwoed slikkend probeert ze het kokhalzen onder controle te houden als zijn eikel over haar tong glijdt. Snel haalt ze adem door haar neus en duikt dan naar voren. Ze wil zijn lul diep in haar keel, ze wil dat hij haar strot neukt, haar hoofd heen en weer schuift over zijn keiharde pik. Het liefst zou ze met haar handen zijn kont vastpakken om zelf het tempo aan te geven, om hem zelf heen en weer te bewegen in haar mond. In plaats daarvan houdt ze haar handen netjes op haar rug en laat het gebeuren. Laat zich gebruiken. In een groezelig steegje, halfnaakt, met gescheurde kousen, zittend op haar knieën, haar kutje druipend van het geil…

Sneller en sneller beweegt hij haar hoofd heen en weer. Neukt hij haar keel of trekt hij zich af met haar hoofd in plaats van zijn hand? Hij heeft absolute controle. Dieper en dieper. Harder en harder. Hij gooit zijn hoofd achterover en kreunt. Ze haalt zo diep mogelijk adem als hij nog een keer zijn eikel uit haar keel haalt om hem daar zo snel mogelijk weer diep in te begraven. En ‘m daar te laten. Hij spuit zijn zaad diep in haar keel, in haar slokdarm eigenlijk. Ze zal er niets van proeven. Niets van voelen in haar mond. Of op haar tong. Ze wilde zijn zaad, ze kreeg zijn zaad, maar het verdwijnt meteen. Dat is de prijs die ze betaalt, dat is hoe ze haar misstap goed maakt.

Als hij eindelijk haar hoofd loslaat en zijn eikel uit haar keel trekt probeert ze te slikken en adem te halen tegelijk. Een gierend proesten klinkt door het steegje.

Terwijl hij zijn lul weer in zijn broek stopt zegt hij haar luchtig dat ze zich maar even wat moet fatsoeneren want ze ziet er niet uit zo. Hijgend stopt ze haar borsten weer terug in haar beha, hijst haar blouse over haar schouders en probeert met trillende vingers de knoopjes weer dicht te doen. Bij het overeind krabbelen raakt haar rok los uit de tailleband. Ze is weer aangekleed. Soort van. Haar kousen zijn inderdaad kapot gegaan op de knieën en peinzend bekijkt ze de schade.

“Ik breng je wel naar dat terrasje, dan vertel ik wel dat ik zag hoe je struikelde over de tramrails en hard viel. Dat ik je overeind geholpen heb en voor de zekerheid maar even mee ben gelopen omdat je er wat verward en geschrokken uit ziet.”

Nou ja, dat lost in ieder geval haar probleem met de kousen op. Ze strijkt haar rok wat glad en stopt haar blouse in de rok. Dan pakt hij haar voorzichtig, liefkozend bijna, bij haar bovenarm en lopen ze samen het steegje uit. Terug naar de winkelstraat en naar het terrasje. Van een afstandje ziet ze haar lief al zitten, aan een tafeltje met vier stoelen. Twee kopjes op het tafeltje. De schat…
Als hij haar aan ziet komen lopen met een onbekende man naast haar, vliegt hij overeind.

“Wat is er gebeurd? Lieverd! Ben je in orde?”

Ze kan het nog niet aan om hem aan te kijken en laat zich voorzichtig op een stoeltje zakken. Probeert haar rokje zo onder zich te vouwen dat haar geil geen vlekken zal maken. En ze hoort hoe de man zich aan haar lief voorstelt en vertelt wat er zogenaamd gebeurd is. Ze voelt de hand van haar lief op haar schouder en legt de hare er bovenop.

“Het gaat wel weer lieve schat. Jammer van m’n kousen maar laat me maar even bijkomen.”

Dan hoort ze hoe haar lief de man uitnodigt om bij hen te komen zitten en hem wat te drinken aanbiedt. En al haar schietgebedjes ten spijt gaat de man er op in en al snel zitten die twee gezellig samen te praten terwijl zij naar de grond kijkt. Oh help…

Deel je stem!


Wat is je gevoel bij dit bericht?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments