Facade 2 ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Facade 2

Oleh: rhiannon
9 augustus 2016

“Als ik je kont wil en neem, dan wil en neem ik je kont!” had hij gezegd. Alsof ze het had kunnen vergeten, zelfs al had ze dat gewild.

“Ja Bas… Jij neemt wat jij wil. En ik geef jou wat jij wil…” had ze geantwoord. Die bevestiging had hij niet nodig, hij wist het wel. Maar hij wilde dat ze het zei, zijn macht over haar uitsprak. Zodat ze het niet alleen wist maar ook voelde, tot in het diepst van haar ziel.

En nu wenkt hij haar. Weer. En weer laat ze haar lief met een smoes achter en haast zich naar de steeg… Terwijl ze naar hem toe loopt doet ze haar rokje vast omhoog. Zodat haar kontje bloot is. Naakt is. Toegankelijk is. Voor hem…

facade 2Hij legt zijn hand in haar nek als ze voor hem staat en draait haar naar de muur. “Bied je kont aan, aan mij, slet!” komt er kalm maar gedecideerd uit zijn mond…

Met de zijkant van haar gezicht en één schouder steunend tegen de muur, brengt ze haar handen naar haar billen. Langzaam trekt ze ze uit elkaar. Ze kreunt als ze voelt hoe haar hele lijf trilt van verlangen.

“Voor jou Bas… mijn kontje… doe wat je wil… alsjeblieft…”

“Wat denk je dat ik wil, sletje…” sist hij enigszins nijdig, maar toch nog ingehouden in haar oor… terwijl hij haar gezicht harder tegen de muur drukt.

“M’n kontgaatje gebruiken… je harde lul er keihard in rammen… m’n kontje, nee jóuw kontje verkrachten.. Ik smeek het je Bas… ram je pik er in, alsjeblieft, ik ben zo geil !”

De ruwe muur schuurt tegen haar huid maar de gedachte aan de sporen van gebruik die straks nog zichtbaar zijn zorgt er alleen maar voor dat haar kutje natter en natter wordt.

“Ram je pik erin? GEBIEDENDE wijs?!? Smeken mag je. Alleen DAT wil ik horen. Vragen. Smeken. Tot tranen toe.”

Hij drukt haar zo hard tegen de muur dat ze haar billen loslaat en haar handen tegen de muur zet. Met gesloten ogen vecht ze tegen de drang om zich te verzetten. Drukt haar kontje tegen hem aan, wrijft, beweegt heen en weer… zoekend naar zijn pik.

“Alsjeblieft Bas? Ik ben zo geil, word zo geil van alleen al denken aan hoe jij m’n kontje gebruikt… Jij alleen geeft me dat gevoel.. Wil je alsjeblieft m’n kontgaatje neuken, mag ik alsjeblieft je pik hard
en diep in me voelen? Ik kan aan niks anders meer denken dan aan jouw lul… alsjeblieft…”

Ze voelt een brok in haar keel. Slikt met moeite wat tranen weg. Maar voorkomen dat ze huilt kan ze niet, de tranen van verlangen zakken over haar wangen naar beneden.. Ze weet al heel lang dat dit is wat hij wil en hoe langer ze het wist, hoe groter haar eigen verlangen werd. Uren van fantaseren, nachten van wakker liggen, nadenken, hopen, wensen, weten. Weten dat het zou gebeuren, wensen dat het snel zou gebeuren, hopen dat het haar zou lukken weg te komen als hij haar eindelijk zou roepen, nadenken over waarom hij die macht over haar heeft. Die macht heeft hij omdat hij precies weet wat haar beweegt, precies weet wat hij wil, precies het juiste zegt. Instinctief datgene doet wat haar instinct, om te doen wat gevraagd wordt, aanwakkert. Dierlijke lust, gevoed door macht en machteloosheid.

Hij ziet haar tranen en drukt haar nog harder tegen de muur. Hijgend, driftig, geil. Hij neemt wat hij wil en hij wil het nu. Zijn slet, zijn hoer. Het beest in haar is volledig in zijn macht. Maar hij wil het haar horen zeggen.

“Zeg het! Wat ben je?”

“Ik ben jouw hoer..” hijgt ze.

“Wie z’n hoer?”

“Jouw hoer Bas, van jou alleen..” fluistert ze nu beschaamd.

“Harder! En zeg je eigen naam er bij. Helemaal!”

Hij pakt haar polsen vast, zet haar handen hoger tegen de muur, duwt haar benen uit elkaar met zijn knieën, drukt haar bekken keihard tegen de muur.

“Je wil dat mijn lul je kontje verkracht? Dan zeg je het! Nu!” Ze krimpt ineen onder zijn woede. Haar tranen stromen harder en harder over haar wangen. Maar hij heeft gelijk: ze wil dat hij haar kontgaatje pijnlijk vult, ze wil hem voelen terwijl hij zijn woede op haar botviert, haar lichaam gebruikt.

Haar stem bibbert als ze het eindelijk kan zeggen. “Ik.. Katherine Wanda Obermans.. ben jouw hoer Bas..”

“Nog ’n keer” gromt hij.

“Ik, Katherine Wanda Obermans, ben jouw hoer… Bas…”

Ze voelt zijn eikel tegen haar strakke gaatje. Probeert te ontspannen. Eindelijk…

En terwijl ze blijft herhalen wat hij wil horen, duwt hij meedogenloos zijn eikel voorbij haar kringspier. Dieper en dieper.

“Ik.. hhh.. Katherine.. Wa-Wanda.. aiijj.. Obermans…ben.. ben jouw hoer… Bas..”

Pijn. Pijn! Haar kontje staat in brand, haar kutje knijpt van verlangen. Zo tegenstrijdig. Zo vertrouwd. Alles wat ze ooit gehoord en geleerd heeft over zichzelf is nu verdwenen. Dit is wat ze wil, dit is wat ze nodig heeft, dit is waar ze voor gemaakt is… Ze zakt weg in een roes, bereikt haar high, ze is niks meer, voelt niks meer, hoort niks meer. Alleen hem.

“Kath..” hoort ze hem hijgen. “Voel me. Voel hoe mijn pik jouw kontje verkracht. Hoe ik je neem, neem wat van mij is..”

Harder en harder neukt hij haar. Ramt haar tegen de muur met iedere stoot. De pijn in haar kontgaatje is verdwenen, heeft plaats gemaakt voor een gloed die alleen maar heter en heter wordt. De meedogenloze muur houdt haar tegen, houdt haar overeind voor hem. Ze voelt hoe ze beurs, bont en blauw wordt van het keer op keer tegen de muur gebeukt worden. Ze laat haar hoofd achterover zakken op zijn schouder. Hij is haar veiligheid en haar beul. Haar thuis en haar vijand. Ze wil niet anders, ze kan niet anders. Ze stopt met herhalen wat hij wil horen en begint te snikken.

“Goed zo, huil voor me, hoer!”

Zijn compliment maakt dat ze alleen maar harder gaat snikken, haar tranen sneller stromen. Maar ook dat ze geiler en geiler wordt. Zijn harde pik die in en uit haar kontje beweegt, de muur, zijn greep op haar polsen, zijn schouder, zijn woorden… Alles valt op zijn plek, dit is hoe het moet zijn. De opwinding balt samen in haar onderbuik, schiet heen en weer van haar kutje naar haar kontje en weer terug. De gloed verandert in een nauwelijks te verdragen hitte. Ze vecht niet tegen hem maar danst mee op de maat van zijn lust.

“Laat het gaan… huil… geef mij je tranen, slet!”

Als hij voelt hoe haar kringspier verstrakt, vertraagt hij zijn tempo. Trager en trager beweegt hij zijn pik in en uit haar kontje.

“Nog niet.. nog niet Kath.. Huil voor me!”

Ze wil nu maar één ding. Klaarkomen. Geen idee hoe het kan maar ze voelt dat er niet veel meer nodig is voor een explosie. Haar hele lijf staat onder hoogspanning en het centrum van haar verlangen bevindt zich tussen haar billen. Niet in haar kutje, niet haar klitje. Hoe?
Ze huilt. Hijgt. Kreunt. Haar tranen druppelen van haar wangen op haar borsten, biggelen verder naar beneden en verdwijnen in de poreuze stenen van de muur waartegen hij haar borsten platdrukt.

Eindelijk versnelt hij weer, neukt haar harder en dieper. Ook hij hijgt en kreunt. Ze voelt zijn adem in haar hals, ze draait haar gezicht zo ver mogelijk naar hem toe. Hij kijkt haar aan, zijn blik vangt de hare.

“Nu! Kom op, hoer, nu!”

Met zijn pik tot aan de wortel in haar kontje begraven spuit hij zijn zaad diep in haar. Zijn woorden, zijn toestemming, maken dat ook zij klaarkomt. Ze kijkt hem aan maar ze ziet niets meer. Haar oren suizen. De hitte vloeit door haar hele lijf. Ze drukt haar hoofd achterover op zijn schouder en probeert haar kontje nog harder tegen hem aan te drukken. Haar klitje staat in brand, haar gezwollen kutlipjes gloeien en haar kringspier knijpt in zijn lul. Alsof ze zijn zaad er tot de laatste druppel uit wil masseren.

Terwijl ze traag weer terugkeert op aarde, trekt hij zijn nog altijd harde pik uit haar kontgaatje. Even voelt ze zich eenzaam maar snel drukt hij zijn hele lijf weer tegen haar aan. Gevangen tussen zijn lijf en de muur probeert ze haar adem weer onder controle te krijgen. De opdrogende tranen op haar wangen voelen koud aan. Hijgend legt ze haar voorhoofd tegen de kille muur.

“Dank je wel Bas… dank je wel…”

“Het is goed zo.. je hebt me je tranen gegeven..” hoort ze hem zeggen.

Dan is ze alleen. Hij is verdwenen. Maar ze weet, ze voelt, dat het inderdaad goed is zo. Ze heeft hem gediend en hij heeft haar genomen. Zo moet het zijn.

 

Met dank aan B.

Deel je stem!


Wat is je gevoel bij dit bericht?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid

Category: D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments