Een envelop vol keuzes ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Een envelop vol keuzes

Oleh: rhiannon
7 januari 2015

Ik heb je secretaresse verteld dat ik een goede vriendin van je ben, en dat we met een groepje vriendinnen jou in het zonnetje willen zetten. Maar je mag er niks van weten! Op die manier heb ik haar in mijn complot betrokken. Ze zal er voor zorgen dat je agenda aan het eind van die bewuste dag leeg is, en dat je mijn envelop net na de lunch krijgt. Ook zal ze er op toezien dat je die envelop op tijd open maakt.Een envelop vol keuzes

Een cremekleurige envelop overhandigt ze je. Alleen je voornaam staat er op, geen adres, en hij is zorgvuldig dichtgeplakt. Vragend kijk je haar aan, maar ze schudt glimlachend haar hoofd en maakt met haar wijsvinger een “sst”-gebaar naar haar mond. Ze weet meer maar mag of wil niks zeggen, zoveel is duidelijk.

Als je secretaresse de deur van je kantoor achter zich dicht heeft getrokken bekijk je de envelop nog eens van alle kanten voor je ‘m open maakt. Hij voelt zwaar aan, het papier is geribbeld. Je pakt de briefopener uit de la en maakt ‘m voorzichtig open. Uit de envelop haal je een dubbelgevouwen… ja wat is ’t eigenlijk? Geen kaart, geen brief. Of toch? Nieuwsgierig leg je de envelop gauw aan de kant en vouw je het vel papier, van hetzelfde materiaal als de envelop, open en begint te lezen.

“Lieve Joan,

Een verrassing staat voor jou gepland voor vanavond. Je agenda is vanmiddag leeg zodat je op tijd naar huis kunt gaan om je op je gemak voor te bereiden. De inhoud van de verrassing blijft voor nu nog geheim, maar houdt rekening met dineren, wijn, kaarslicht, goede muziek en dito gezelschap.

Hoe en wanneer de avond afloopt is geheel aan jou, maar misschien is het wijs om thuis te vertellen dat je wellicht niet thuis slaapt.

In je privé email vind je het adres waar je verwacht wordt en het tijdstip.

Maak je geen zorgen, je kent me goed en ik weet zeker dat je het naar je zin zult hebben. Wie ik precies ben, blijft nog even een verrassing. Natuurlijk heb ik er begrip voor als je zekerheden wil inbouwen en voor de veiligheid aan een aantal mensen doorgeeft waar je zult zijn. De plaats waar we de avond zullen beginnen is een openbare gelegenheid, en of je daarna mij wil vergezellen naar een meer privé-locatie is uiteraard geheel aan jou.

Kom… en laat je verrassen! No strings attached!”

Je leest en herleest wat er geschreven staat. Je gedachten draaien in een rondje. Wie stuurt je dit? Wil je dit? Durf je het? En, belangrijker nog, is het wel verstandig? Maar tegelijkertijd merk je bij jezelf een bepaalde opwinding. Dit is wel heel spannend!

Je legt het papier neer en logt in op je privé email terwijl je je bedenkt dat het in ieder geval iemand is die je goed genoeg kent om je privé emailadres te geven. Snel kijk je naar de ongelezen berichten. Natuurlijk de nodige reclame, notificaties van verschillende sites waar berichtjes voor je zijn achtergelaten, een bericht dat je vanaf je werk-account aan jezelf hebt doorgestuurd. En ja hoor, hoe cliché, een berichtje van “Cupido’s assistent” met de titel “Durf je?”.
Nou, het bericht openen durf je in ieder geval bedenk je je met een onderdrukte grinnik.

Pagina's: 1 2 3 4 5

Tags: , , , , ,

Category: BDSM, Verhalen, Vrouw-vrouw | RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Comments