Diepste verlangen ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Diepste verlangen

Oleh: rhiannon
12 oktober 2016

Ik heb dat strakke roze jurkje aan. Daar voel ik me zo geil in. Een geile slet, een geil hoertje. Die zwarte hoge hakken, met roze voet. Ook al van die “fuck me heels”. Zware make-up, rode lippenstift, haren los. Uiteraard haren los. Altijd. Want daar kan ik zo lekker aan vastgepakt worden. Daar kan ik aan gestuurd worden, gecorrigeerd worden. Zoals je een hond aan z’n nekvel pakt, pak je dit teefje aan d’r haren.

We zijn op een terrasje gaan zitten. Genieten. Mensen kijken. Geiler worden. Zien dat mensen naar mij kijken. Naar ons kijken. Wat is daar gaande? De rok van m’n jurkje net iets te hoog opgeschoven. Geen slipje, kutje toegankelijk. En zichtbaar misschien ook wel. Een hand die af en toe m’n kutje raakt. Niet mijn hand. De zijne. Vingers die tussen m’n kutlipjes voelen. Nat? Always. Met m’n clitje spelen. Er aan trekken. Zachtjes, lekker. Harder, nog lekkerder. Ik moet rechtop blijven zitten. Ogen open houden. Niet wegzakken in dat genot.

“Wat wil je van me?”

Ik wist dat die vraag zou komen. Zo moeilijk is die vraag eigenlijk niet. Want hier draait het om, dit is waarom we hier zitten. En toch… Toch heb ik een flinke slok van mijn biertje nodig voor ik kan beginnen met antwoorden. Wat ik wil staat zó ver af van hoe mensen me zien, hoe mensen me kennen, van hoe ik me in het dagelijks leven gedraag. Maar niet van hoe ik me voel…

“Noem me hoer, teef, slet. Want zo voel ik me. Zo wil ik me voelen. Zo heb ik me jaren willen voelen. En nu begint het eindelijk in de buurt te komen. Waarom wil ik me zo voelen? Er gaat iets dienstbaars van uit denk ik. En met dienstbaarheid komt gehoorzaamheid. Gehoorzaamheid houdt geen denken in. Alleen luisteren. Volgen. Overgave. Onderdanigheid. Bepaal voor me. Beslis voor me. Geef me rust. M’n hoofd is zo druk. Laat me m’n instincten volgen in plaats van m’n gevoel, in plaats van m’n gedachten.

Maar noem me niet alleen hoer, teef, slet. Gebruik me ook zo. Gebruik mijn lichaam. Gebruik mijn instincten. Gebruik ze voor je eigen plezier, je eigen genot, om jouw instincten de overhand te laten nemen. De ultieme gehoorzaamheid en dienstbaarheid. Geef me een doel, een bestemming. Gewoon te “zijn”. Die drie gaten. Drie neukgaten op hoge hakken, als dat jouw instincten triggert. Die make-up, die strakke kleding. De enige reden dat ik daar interesse in heb is omdat ik gemerkt heb dat ze instincten triggeren, aan plezier en genot doen denken. Primitief, oergevoelens.

Laat me voelen wat het betekent om een gebruiksobject te zijn. Niet dat ik alléén maar daar goed voor ben. Maar dat ik júist daar goed voor ben. Het ultieme “zijn”. Dat ik in mijn kern daar goed voor ben. De rest is uiterlijke schijn. Laat me goed zijn voor wat aan de basis van alles ligt.”

diepste-verlangen3Met gesloten ogen haal ik diep adem. Daar, ik heb het gezegd. Ik heb het gedurfd. Hardop. Midden op een druk terras. Is iedereen nou stil om ons heen? Of lijkt dat maar zo? Heb ik zo hard gepraat dat ze het allemaal gehoord hebben? Hij is ook stil. Waarom? Ineens weet ik waarom hij stil is, ik open mijn ogen en kijk hem met tranen in mijn ogen aan: “Alsjeblieft…”

Strak kijkt hij me aan, blijft me aankijken. Legt, zonder zijn ogen af te wenden, een tientje op tafel.

“Jij gaat afrekenen en dan gaan we. Dat tientje ga je terugverdienen, hoer. En ik zal het je niet per se makkelijk maken. Begrepen?”

Ik knik, pak het tientje en sta op. Rokje te hoog opgeschoven, decolleté te diep, wangen te rood, hakken te wankel. Haal diep adem en ga naar binnen om te betalen. Probeer het idee dat iedereen kijkt te negeren. Dit is toch wat ik wil? Ja… dit is wat ik wil…
Als ik weer naar buiten loop, is die wat angstige, verlegen, beschaamde vrouw verdwenen, heeft plaats gemaakt voor een trotse, geile, hoerige slet. Hier loop ik, eindelijk ga ik zijn wie ik ben!

Niet veel later zit ik naakt op m’n knieën, m’n ellebogen achter m’n rug zo dicht mogelijk tegen elkaar aan gebonden, net als m’n polsen. Hij zit voor me, in een loveseat. Een beetje onderuit gezakt, benen uit elkaar. In één hand houdt hij de riem die vastgemaakt is aan de halsband om mijn nek. De andere hand heeft mijn haren stevig in zijn greep. Zijn bedoeling is duidelijk en toch vind ik het heerlijk om te horen:

“Pijpen hoer! Laat me dat keeltje van jou maar eens voelen. En vergeet mijn ballen niet, teef!” Terwijl hij dat zegt trekt hij nog even extra aan mijn haren. Ik kreun. Wens dat hij me loslaat zodat ik m’n gang kan gaan. Kan laten zien en voelen wat ik kan, wat ik wil, er helemaal in op kan gaan.

Dan laat hij mijn haren los, de riem verslapt. Ik buig me voorover en begin zijn stijve lul te likken. Langzaam, nat, mijn tong zacht en warm. Beweeg niet alleen mijn tong, niet alleen mijn hoofd, maar neem mijn hele lichaam mee in die beweging. Naar voren en omhoog, maak mijn rug hol, en laat me dan terugzakken tot mijn kontje mijn hielen weer raakt. Weer naar voren, weer omhoog, tot mijn tong zijn eikel bereikt.

Speel met zijn eikel en laat me weer terugzakken. Nog een keer. En nog een keer…

Een rukje aan de riem. Ik buig me verder voorover. Kontje omhoog. Lippen op zijn ballen. Lik, zuig, masseer zijn ballen met mijn mond. Zuig ze naar binnen. Laat ze met mijn tong door m’n mond bewegen. Trek zachtjes aan zijn balzak met zijn ballen nog in mijn mond. Kwijl druipt over m’n kin. God wat is dit lekker… Zonder m’n handen te kunnen gebruiken me helemaal focussen op zijn pik. Sluit m’n ogen, voel en hoor alleen nog maar.

Op m’n knieën kruip ik nog wat naar voren. Maak me klein, laat m’n kontje weer op m’n hielen rusten, voel het geil uit mijn kutje op mijn onderbenen, kruip haast onder hem, hoofd naar achteren, zijn ballen nog in mijn mond, mijn handen op mijn rug gebonden. Luister naar de geluiden die hij maakt, voel iedere minieme beweging van hem en reageer daar op. Ik zou hier wel uren zo willen en kunnen blijven zitten, in dienst van zijn genot. Voel hoe ik tegelijkertijd bloedgeil, doelgericht en oh zo kalm ben. M’n kutje is drijfnat, m’n tepels gevoelig en stijf, spieren in mijn hele lijf spannen en ontspannen zich weer van verlangen. Van geilheid. Maar niet van frustratie, hoe lang dit ook duurt. Want mijn doel is niet een orgasme, zeker niet het mijne. Mijn doel is zijn genot en zo te horen en te voelen heb ik mijn doel bereikt. Hier wil ik zijn, hier wil ik blijven.

Maar hij heeft andere plannen. Zijn opdracht was ook duidelijk geweest: pijpen, hoer! Dus zodra ik zijn hand weer in mijn nek, in mijn haren voel, laat ik zijn ballen uit mijn mond glijden en beweeg mee als hij met een ruk mijn hoofd omhoog haalt. Probeer, als een krolse kat die aangehaald wordt, met mijn hoofd zijn hand te blijven raken, niet alleen omdat de ruk aan mijn haren pijn doet. Maar om hem te volgen. Te gehoorzamen. Braaf te zijn. Nee, geen krolse kat maar een braaf teefje.

Even richt hij zich op, om mij in m’n gezicht te spugen. Waarom? Daarom. Don’t know, don’t care. En juist die gedachte maakt dat ik er van geniet dat hij me in m’n gezicht spuugt. Die reflex om toch te proberen te ontwijken, even m’n ogen te sluiten, is niet meer dan dat: een reflex. Net als het openen van mijn mond als hij m’n hoofd richting zijn pik duwt een reflex is. Het een reflex is om mijn tong een beetje uit te steken als hij m’n hoofd naar beneden duwt en ik zijn harde lul over mijn tong voel glijden. Hoe zelfs het slikken om te proberen de kokhalsreflex tegen te gaan een reflex blijkt te zijn… Zo’n hoer ben ik dus. Zo’n pikhongerige slet. Zo’n zaadgeile teef. Ik hoef er niet bij na te denken. Ik voel zijn eikel tegen mijn strot drukken en ik slik. En slik. En slik…

Die kokhalsreflex kan ik niet helemaal tegengaan, maar de geluiden die ik dan maak winden me alleen maar meer op. Maken me alleen maar geiler. Wakkeren het gevoel van gebruikt te worden alleen maar aan. Maken het makkelijker om te accepteren. M’n handen kan ik niet gebruiken om me te verzetten dus ik hoef me alleen maar te focussen op het ontspannen van m’n been- en rugspieren zodat ik me niet in een ongewild verzet probeer op te richten.

Terwijl hij m’n hoofd nu met twee handen vastpakt en keer op keer naar beneden drukt over zijn pik, blijf ik proberen te slikken, m’n mond zo wijd mogelijk te openen, m’n tong zo ver mogelijk uit te steken, m’n nek te strekken om zo mijn mondholte en keel op een lijn te krijgen. Zijn eikel zo diep mogelijk in mijn strot te krijgen, zijn lul te strelen met mijn tong terwijl die er langs glijdt, met mijn lippen het kwijl en slijm dat uit mijn slokdarm naar boven komt over zijn pik uit te smeren. Langzaam komt de gewenning. Gewenning aan zijn ritme, aan het formaat van zijn lul, aan het gevoel van die indringer in mijn strot. Langzaam begint mijn lichaam te wennen aan het gebruik van mijn keel als neukgat. Glijdt zijn pik soepeler en dieper naar binnen. Stoppen de tranen met over mijn wangen te stromen. Geniet ik niet alleen maar van het gevoel gebruikt te worden maar geniet ik ook van het gevoel van die heerlijke lul in mijn mond, in mijn keel, tussen mijn lippen. En begint de wens weer de kop op te steken. De wens dat hij, als hij spuit, niet te diep in mijn strot spuit. De wens dat hij zijn zaad in mijn mond spuit, op mijn tong. Zodat ik het proef. Mag proeven. Oohhh…. als hij me dat toch zou willen geven…

Hij versnelt zijn bewegingen en ik word steeds harder en ruwer in mijn keeltje geneukt. Het wordt weer lastiger om mijn reflexen onder controle te houden en de tranen springen weer in mijn ogen. Geiler en geiler word ik daar van. Van voelen hoe zijn pik nog net even wat harder wordt, horen hoe zijn ademhaling versnelt, hoe hij kreunt, hoe zijn pik in en uit mijn natte, slijmerige keel beweegt. Als hij m’n hoofd dan hard naar beneden drukt, zijn pik zo hard mogelijk zo diep mogelijk in mijn keel begraaft en ‘m daar houdt, wordt m’n adem afgesneden. Terwijl hij kreunt, haast gromt, word ik licht in mijn hoofd. Alsof ik high ben. Ik voel aan zijn bewegingen dat hij spuit, diep in mijn keeltje. Maar voor ik me dat goed realiseer, trekt hij m’n hoofd weer omhoog en gunt me toch nog een klein beetje zaad op mijn tong. Ik moet heel veel moeite doen om dat heerlijke zaad niet te inhaleren als ik gierend weer inadem. Met uitgestoken tong richt ik me op als hij m’n hoofd loslaat, toon hem zijn zaad op mijn tong.

“Braaf! Slik maar door, goed gedaan teefje!”

Ik laat me, handen nog steeds op mijn rug gebonden, halsband met riem nog om mijn nek, make-up uitgelopen over mijn wangen, haren in een grote knoop, terugzakken met m’n kontje op mijn hielen en slik met gesloten ogen genietend zijn zaad door.

“Kom..”

Eén woord, en ik probeer overeind te krabbelen met mijn armen nog steeds gebonden op mijn rug. Hij schuift een hand onder mijn oksel en helpt me te gaan staan. Neemt me mee naar een andere ruimte. Hier hangt een andere sfeer, ik weet niet waar het precies door komt. Waar er net nog ruimte was voor mijn inbreng gaat dat hier anders zijn, ik voel het.

Rustig en beheerst maakt hij de touwen om mijn ellebogen en polsen los. Ik beweeg mijn armen naar voren, ze voelen alsof ze slapen. Bekijk de afdrukken van de touwen, wrijf er over. Een rood lijnenspel op mijn huid, voelbaar als ik er overheen strijk met mijn vingers. Mooi, ik zou er uren naar kunnen kijken. De riem aan mijn halsband wordt losgehaakt en aan de kant gelegd.

“Handen in je nek. En als je niet wil dat je haren verstrikt raken, dan hou je je haren omhoog.”

Verstrikt raken? Even vraag ik me af wat hij van plan is met me, maar het wordt me snel duidelijk. M’n borsten worden strak opgebonden. Heel strak. Met zwart touw, mooi. Het gevoel van die op spanning staande huid, zo fijn, het geprikkel er onder. Bij iedere ademhaling voel ik hoe dat touw net niet meegeeft. Niet alleen rond m’n borsten net niet meegeeft, maar ook rond m’n borstkas. Ik zie hoe m’n borsten verkleuren. Hoe de huid door de toenemende zwelling nog strakker komt te staan, begint te glimmen. En voel hoe uiteindelijk het gevoel in m’n borsten langzaam verdwijnt. Aanrakingen alleen nog geregistreerd worden in mijn hoofd omdat ik ze zie, niet meer omdat ik ze voel. De verwarring die ontstaat als de zintuigen zien en voelen niet meer met elkaar overeenkomen is overweldigend. Net als weten dat een ander daar de controle over heeft. Dat hij daar de controle over heeft. Dat hij dat heeft veroorzaakt en dat hij bepaalt wanneer het stopt. Zo overweldigend dat ik begin te trillen. Ik kijk hem aan, zeg niets maar probeer hem met mijn ogen te smeken. Niet om de touwen weer los te maken, maar om me juist meer te beperken, meer steun te geven, me houvast te geven.

In plaats daarvan laat hij me zo staan, met mijn handen nog altijd in mijn nek. Loopt om me heen en kijkt toe hoe ik mijn best moet doen om niet van houding te veranderen. Ondanks dat ik niet geboeid ben, de touwen alleen om mijn borstkas en borsten zitten en ik bijna tril als een rietje, blijf ik zo staan. Ik voel me wankel, hulpeloos, een raar soort van verloren.

“Bind me vast. Zet me tegen die muur. Handen vast, benen vast. Rug tegen de muur of gezicht tegen de muur, I don’t care. Laat me eindelijk die zweep eens voelen, ik snak er al zo lang naar. Een zweep, een flogger, íets. Over m’n rug, m’n kont, m’n benen. Over m’n opgebonden borsten. Tussen m’n benen, over m’n kutje. Bouw het op, laat het voortduren. Laat me zweven. Trek me over die grens, niet die heilige bdsm-grens maar m’n lichamelijke grens. Die grens van wat ik denk dat ik aan kan, want ik wéét dat ik meer aan kan dan ik denk. Heb genoeg andere lichamelijke pijn te verduren gehad de laatste jaren. Ik snak naar die lichamelijke pijn die uiteindelijk genot geeft. Die m’n geest laat breken. Die me niet meer laat denken maar alleen nog laat voelen. Ik heb te veel moeten denken, te veel moeten regelen, te veel moeten doen, te veel moeten zorgen. Til me op en laat me gaan, laat me vliegen, laat me zweven. Laat me vechten tegen die touwen, die boeien, die riemen. Tot ze me niet meer tegenhouden maar steunen, tot ze niet meer m’n vijand zijn maar m’n vriend.”

Ik wil hem smeken, het uitroepen, maar ik denk het alleen maar. Hij weet het wel. Dus ik wacht. Doe mijn best om zo te blijven staan als hij gezegd heeft. Gehoorzaamheid. Overgave. Onderdanigheid. Gewoon “zijn”. Ik wacht. Ik sta. Ik ben van hem en ik wil niets meer.

Hij ziet hoe er iets verandert in mij. Ik adem diep in, voel de restrictie, de veilige omarming, van het touw om mijn borstkas en adem langzaam uit. Ik tril niet meer. Ik sta stevig. Trots en kalm. Klaar voor wat het dan ook mag zijn dat er komen gaat.

“Laat je armen maar zakken en open je mond” hoor ik hem achter me zeggen. Ik krijg een gag in mijn mond en hij doet de gesp strak dicht. Met zijn handen op mijn schouders stuurt hij me naar de muur en zet me er voor. Gezicht naar de muur. Ik begin me te verheugen op wat komen gaat, al heb ik geen idee wat dat zal zijn, en wiebel een beetje met mijn kontje. Een bijna speelse tik op mijn kontje maakt me duidelijk dat dat niet de bedoeling is. Een voor een worden mijn polsen vastgezet aan de muur. Hoog, wijd. Dan zijn mijn enkels aan de beurt. Het lijkt alsof er een spreidstang tussen wordt gezet, maar omdat ik zo dicht tegen de muur vast sta kan ik niet naar beneden kijken om te zien of dat ook zo is. Het maakt ook niet uit. Ik laat mijn hoofd wat achterover zakken, voel hoe mijn haren op mijn rug kriebelen. Hij grijpt mijn haren bij elkaar en bindt er iets omheen. Het zit zo strak dat de rillingen over m’n rug naar m’n kutje lopen. Zo had hij me eigenlijk niet eens vast hoeven zetten, alleen aan m’n haren was al genoeg geweest om te zorgen dat ik bleef staan.

“Steek je kontje zo ver mogelijk naar achter! En blijf zo staan, hoor je?”

Ik knik. Duw m’n kontje zo ver naar achteren als ik kan. En zet me schrap. Waartegen? Wat komt er nu?

Er valt iets. Er drupt iets op m’n billen. Op m’n huid. Het voelt zwaar. Warm. Heet! Het brandt! Nee!!! Kaarsvet? Echt? Nee… Alsjeblieft niet…
Ik knijp m’n ogen dicht, adem bijna snuivend door m’n neus, bijt hard in de gag. Nee…

De druppels blijven elkaar opvolgen, de een nog heter dan de ander voor mijn gevoel. Ik vecht, ik worstel, ik doe wat ik kan om te blijven staan zoals hij dat wil. Om mijn kontje naar achteren te blijven steken. Zoek houvast door met gebalde vuisten me haast aan mijn armen op te trekken, te blijven bijten in die gag. Als ik mijn hoofd naar achteren laat zakken voel ik ineens zijn hand op mijn borst. Terwijl hij met een hand het kaarsvet maar op me neer blijft laten komen, knijpt hij met zijn andere hand in mijn tepels, in mijn borsten. Die gezwollen, strak opgebonden borsten. De pijn van het kaarsvet verdwijnt wat naar de achtergrond, iedere keer als hij knijpt. De afwisseling maakt me gek, ik wil mijn borsten tegen zijn hand drukken en mijn kontje wegdraaien. De ene pijn wil ik ontvluchten, de andere verwelkom ik. Ik voel zo veel, er gebeurt zo veel, dat alles in elkaar over vloeit en als hij dan ineens in mijn clitje knijpt krijg ik het gevoel door mijn knieën te zakken. Misschien doe ik dat ook wel, maar ik kan geen kant op. Ik kan niet vallen. Er kan mij niets gebeuren. En dat besef maakt dat ik me overgeef…

Ik ontspan. Bijt niet meer zo hard in de gag, probeer me niet meer op te trekken, het kaarsvet niet meer te ontwijken. Ik denk niet meer aan wat er misschien nog gaat gebeuren, aan hoe dat zal voelen, of het fijn zal zijn of pijn zal doen. Ik voel alleen nog maar. Ik voel dat stomme kaarsvet maar het interesseert me niet meer. Ik voel zijn hand op mijn borsten, hoe mijn tepel fijn wordt geknepen, hoe mijn clitje klem lijkt te zitten.
Als het kaarsvet stopt met druppelen mis ik het in eerste instantie zelfs en ik begin onrustig te bewegen. Hij lacht…

Even stapt hij weg en ik voel me alleen. Ik voel nog wel pijn waar hij kneep en waar het kaarsvet neerkwam, maar die neemt af. Ik word wakkerder lijkt het wel. Helderder. Verschuif mijn voeten een stukje, open en sluit mijn vuisten. Open mijn ogen, probeer met mijn tong de gag een beetje te verschuiven in mijn mond.

Pets!! Met wijd opengesperde ogen trek ik me weer aan mijn armen op. Wat!? Prikkende pijn op mijn kontje. Waar net dat kaarsvet nog neerdruppelde. En nog een keer. En weer!
Een flogger. Hij heeft een flogger gepakt en slaat daarmee op mijn kontje, op en naast het kaarsvet. Op mijn onderrug, op mijn bovenbenen. Het tempo heb ik snel door, dat maakt dat ik me wat schrap kan zetten. Maar de plek waar hij slaat verrast me iedere keer. Langzaam breidt hij het gebied waar hij slaat wat uit, langzaam went mijn lijf aan het gevoel, raakt mijn huid wat verdoofd.
Oh wat ben ik blij met die gag! Niet alleen omdat het me makkelijker maakt om niet teveel geluid te maken, maar nu vooral omdat die gag betekent dat ik niet mee hoef te tellen. Niet mee hoeven te tellen maakt het makkelijker om me over te geven, het te laten gebeuren, alleen maar te voelen en te ondergaan.

Langzaam zak ik weg. Ik zak weg in het ritme, in het gevoel, in het geluid. De luchtverplaatsing die mijn huid streelt, de flogger die mijn huid raakt. De boeien, de touwen, die me niet meer tegenhouden maar omarmen, beschermen, koesteren. Bij iedere beweging die ik maak, bij iedere ademhaling, voel ik ze. Ik kan nergens heen maar ik wil ook nergens heen.

Even schrik ik op als hij het ritme verandert. Kom een beetje terug uit mijn roes. Dan laat hij de flogger landen tussen mijn benen, op mijn kutje. Ik trek me weer op aan mijn polsen, krom mijn rug als ik voel hoe de flogger aan mijn kutlipjes trekt iedere keer als hij die raakt. Dit voelt heftiger als daarnet, pijnlijker maar vooral intenser. Ritme en gevoel krijgen me weer snel in hun greep en ik zak opnieuw weg. De flogger lijkt me inmiddels overal te raken, lijkt mijn hele lijf met iedere slag volledig te bedekken. Iedere slag op mijn kutje maakt dat ik dieper en dieper wegzak. Met mijn ogen gesloten kan ik niet anders dan alles loslaten. Ik voel niets meer, registreer alleen nog heel in de verte het ritme van de flogger. Dan beginnen mijn oren te suizen en trekt er een warmte door mijn lijf. Met iedere slag neemt die warmte toe, wordt het suizen luider. Ik stijg op, ik zweef… ik hoor niks meer, voel niks meer, zie niks meer, denk niks meer. Ik ben los, los van alles… Ik ben niks meer en ik ben alles…

Als ik later, veel later, weer een beetje besef waar ik ben, lig ik op het bed. Hij heeft me losgemaakt, touwen om mijn borsten weggehaald, gag uit mijn mond gehaald en me op het bed gelegd. Ik zal best meegewerkt hebben, meegeholpen hebben, maar ik weet het niet meer. Hij ligt naast me, houdt me vast. Ik zweef nog steeds een beetje, gelukkig. Ik wil nog niet landen, ik wil niet dat het nu al stopt.

Voorzichtig ga ik rechtop zitten als hij me een glas drinken aanreikt. Als ik een slok neem realiseer ik me dat ik onophoudelijk glimlach. Over de rand van het glas kijk ik naar hem, zie hoe hij me observeert. Zorgvuldig mijn reacties weegt. Me op die manier bespeelt.

“Alles oké?”

Ik knik. Meer dan oké.

Het glas zet ik weg en ik rek me loom uit. Zijn hand reikt naar mijn haren, mijn achterhoofd. Ik sluit mijn ogen en wacht. Hij pakt mijn haren. Langzaam verstevigt hij zijn greep. Langzaam voel ik dat vertrouwde en zo welkome onderdanige gevoel me weer overspoelen. Langzaam spannen alle spieren in mijn lichaam zich. Langzaam richten al mijn zintuigen zich weer op hem.

Hij stapt van het bed en neemt mij aan m’n haren met zich mee. Als ik ook naast het bed sta laat hij me los en kijkt me strak aan.

“Buig voor me, slet, face op de grond!”

Ik laat me voor hem op mijn knieën vallen en buig mijn hoofd. Druk mijn gezicht tegen de grond. Voel de koele lucht langs mijn rode billen, langs mijn natte kutje. Ik zweef nog steeds een beetje en dat, gecombineerd met zijn strenge opdracht en hoe ik voor hem buig, maakt dat ik weer als was in zijn handen ben.

“Goed zo!”

Als ik een kat was, zat ik nu te spinnen van genot. In plaats daarvan wiebel ik een beetje met mijn kontje. Een gedurfde actie, dat weet ik. Die klap op m’n billen die volgt verbaast me dan ook geen seconde. En ik zit meteen weer stil. Berouwvol, maar genietend. Want dit is waar ik wil zijn, dit is hoe ik me wil voelen, dit zijn de regels en consequenties die ik zo nodig heb, waar ik tegenaan wil leunen. Dit is… waar ik hoor.

Hij stuurt me terug naar het bed en ik ga er op mijn buik op liggen. Kussen onder m’n heupen. M’n polsen en enkels worden vastgebonden. Door het kussen steekt m’n kontje omhoog. M’n kutje en kontgaatje open, goed toegankelijk. M’n ademhaling versnelt en ik voel hoe m’n kutje natter en natter wordt. Knijpt van verlangen.

Ik voel hem bovenop me, zijn eikel bij de ingang van mijn kutje. Plagend. Gekmakend. Ik wil hem aansporen om me niet langer te laten wachten, om zijn hoer te neuken, om eindelijk zijn pik diep in me te rammen. Maar ik doe het niet. Ik wacht. Ongeduldig. Bal mijn vuisten. Trek aan de touwen. Gooi mijn hoofd naar achteren. Ik knap haast uit elkaar van verlangen, van geilheid. Ik hijg en kreun.

Alsjeblieft…

Neuk me…

Laat me je harde lul voelen…

Ik ben zo geil… al zo lang zo geil…

Voel je het niet? Hoe nat m’n kutje is? De hitte die er vanaf komt?

Ruik je het niet? Het vocht dat uit m’n kutje stroomt? Het zweet op m’n hete, geile lijf?

Zie je het niet? Hoe ik vecht? Vecht om mijn verlangen in toom te houden? Vecht om jou te gehoorzamen?

Hoor je het niet? Hoe snel ik adem? Hoe ik niet alle geluiden van verlangen en geilheid in weet te houden?

Alsjeblieft… ik smeek je… neuk me… laat me voelen waarvoor ik hier werkelijk ben… geef me je pik… je zaad… hoe dan ook… in welk gat dan ook…

Alsjeblieft…

Ik zeg het niet, ik denk het alleen maar. Met mijn ogen dichtgeknepen, mijn kiezen op elkaar geklemd, mijn vuisten gebald. Ik denk het zó hard dat ik haast verbaasd ben dat het niet toch te horen is. Haast verbaasd ben dat hij het niet hoort.

Maar ook nu: hij weet het wel. Natuurlijk weet hij het wel. Sterker nog: hier was hij op uit. Dit was zijn doel.
Als ik me dat realiseer, ontspan ik een beetje. Een heel klein beetje. Ik ben wat hij wil dat ik ben: een zaadgeile, wanhopige, onderdanige hoer. ZIJN zaadgeile, wanhopige, onderdanige hoer. Nog steeds klap ik haast uit elkaar van geilheid, van verlangen. De frustratie is tastbaar, zichtbaar, hoorbaar. Maar ik ben wat hij wil dat ik ben. En dat is alles wat ik wil zijn…

Hij ziet dat ik mijn gebalde vuisten ontspan, mijn hoofd neerleg, de druk op de touwen wat af laat nemen. En ramt dan in één keer zijn pik diep in mijn drijfnatte kutje. Mijn hoofd vliegt weer omhoog, ik trek weer aan de touwen. Eindelijk…

Keer op keer ramt hij zijn heerlijke lul in mijn kutje. Ik probeer mijn heupen nog wat verder omhoog te drukken, wil hem helemaal voelen, alles, zo diep mogelijk. Ik hijg, kreun, stamel… God wat is dit lekker… M’n kutje voelt natter en natter, heter en heter… Knijpt steeds harder in zijn pik. Oh god… zo duurt het niet lang meer voor ik kom…

“Waag het niet! Je komt pas klaar als ik het zeg, hoor je me?”

Een ruk aan mijn haren. Hij trekt mijn hoofd achterover en haalt zijn lul uit mijn kutje. Nee! Nee… ik was er bijna… Ahh?

En net als ik hem wil smeken om zijn pik weer diep in m’n kutje te rammen, voel ik zijn eikel bij mijn kontgaatje. Zoals ik daar lig, met mijn kontje omhoog geduwd door het kussen, polsen en enkels geboeid, mijn hoofd achterover getrokken, rug gekromd, alle gaten toegankelijk… Maar bovenal bloedgeil en een niet te stoppen drang om te plezieren… Dat ik bijna klaarkwam vergeet ik, dat ik hem wilde smeken door te gaan met mijn kutje te neuken ook. Het gevoel van zijn eikel tegen mijn kringspier is alles wat ik registreer. Druk mijn kontje omhoog zo ver ik kan. Doe mijn best mijn kontgaatje te ontspannen, om het hem makkelijk te maken.

Maar makkelijk is geen issue. Hij drukt zijn eikel voorbij mijn kringspier en stoot in één keer door. Pompt zijn pik diep in mijn reet en de pijn maakt dat ik het uitroep.

“Aaauw! Oh god… Aauw!!”

Nog een ruk aan mijn haren en ik bijt op mijn lip. Heel even houdt hij zijn lichaam stil. Opnieuw probeer ik te ontspannen, m’n kontje omhoog te drukken. Trek de touwen weer strak.

Ga door… alsjeblieft… Ram m’n kontgaatje open, neuk me zo diep en zo hard als je kan… Geef me alsjeblieft je zaad… Laat me voelen wat het werkelijk is om jouw hoer te zijn… Ik smeek je…

Hij begint weer te bewegen, trekt zijn pik bijna helemaal uit mijn kontje om hem er daarna langzaam weer zo diep mogelijk in door te laten dringen. Al snel voert hij het tempo op, maar ik blijf de hele lengte van zijn lul voelen. Harder en harder, dieper en dieper, sneller en sneller…

De pijn verdwijnt. Het gevoel van zijn ballen die tegen mijn kutlipjes slaan neemt het over. Hijgend, kreunend ramt hij op me in. Ik voel me geiler en geiler worden terwijl hij m’n kontje neukt. Voel me gebruikt. Drie neukgaten op hoge hakken…

Als ik voel en hoor hoe hij zijn zaad diep in m’n kontje spuit, laat ik weer alles los, verdwijnen mijn gedachten weer.

“Kom klaar voor me, hoer!”

Die woorden zijn alles wat ik nodig heb… Met zijn pik diep in m’n kontje begraven voel ik hoe de hitte in mijn kutje door m’n hele lijf begint te razen en ik kom klaar… Eindelijk…

Later zit ik op de grond, aan zijn voeten. Mijn hoofd rust op zijn bovenbeen. Ontspannen, rust, kalmte. Hij luistert muziek en eet wat. Af en toe een aai over mijn haren, een kriebel in mijn nek, een hand die op mijn schouder rust. Dat lazy sunday afternoon gevoel. Alleen zit ik dus op de grond, aan zijn voeten, naakt, in plaats van op de bank. De plek waar een teefje hoort….

“Zeg, luister ‘s?”

Loom richt ik me een beetje op om niet alleen te luisteren maar hem ook aan te kijken.

“Ik heb eens zitten rekenen. En ik kom niet verder dan 9 euro 65. Je zult nog eens terug moeten komen denk ik…”

 

Deel je stem!


Wat is je gevoel bij dit bericht?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: BDSM, D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments