Cadeau ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Cadeau

Oleh: rhiannon
15 januari 2015

De vrouw is slechts gekleed in een prachtig korset en lange kousen. Ze is geboeid, en de boeien zijn vastgemaakt aan een ketting boven haar hoofd. Ze is niet gekneveld, dus ze zou kunnen praten, iets kunnen vragen of zeggen misschien. Ze draait haar gezicht iets in mijn richting, het lijkt alsof ze luistert. Ik kan haar gezicht niet goed zien door de blinddoek die ze draagt, maar wat is ze mooi! Ik ben blij dat ze niet gekneveld is, haar volle lippen komen nu tenminste tot hun recht. Ze opent haar mond iets. Wil ze iets zeggen? Misschien wel, maar in plaats daarvan likt ze heel langzaam langs haar bovenlip. Dan laat ze haar hoofd achterover zakken en ik hoor een diepe zucht. Een verlangende zucht.Cadeau

 

Mijn ogen dwalen langzaam naar beneden. Langs haar nek, waarvan de pezen tot het uiterste gespannen lijken, naar haar borsten. Ze ademt snel, lijkt zich aan haar boeien overeind te houden. Het korset lijkt haar niet te hinderen. Haar voeten staan iets uit elkaar en ze beweegt onrustig. De glinstering op haar schaamlippen verraadt haar. Ze is niet bang, ze is ongeduldig. En geil. Weet zij wel wat er gaat gebeuren hier?

In een hoek van de hal staat een fauteuil. Ver van de lichtstralen die op de vrouw gericht zijn. Naast de fauteuil staat een klein tafeltje met een lamp, een fles champagne met glas en een envelop. Voor mij? Ik haal diep adem, veeg mijn zweterige handpalmen af door net te doen of ik mijn rok rechtstrijk en loop naar het tafeltje. Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe de vrouw me probeert te volgen, probeert te horen wat ik doe.

De envelop is inderdaad voor mij.

“Ga zitten, drink, kijk, leer en geniet. Dit is jouw verjaardagscadeau, opdat je nieuwe levensjaar je nieuwe ervaringen mag brengen.”

Ik draai me om naar de vrouw en ik begrijp ineens wat hier staat te gebeuren. Lucas heeft er een prachtige vrouw voor gevonden, helemaal mijn type. Ik ga zitten, schenk mezelf een glas champagne in en laat mijn gedachten afdwalen. Het zal een maand geleden zijn dat Lucas me vragen bleef stellen over mijn gevoelens voor vrouwen, of ik dacht een vrouw wel te kunnen domineren, of dat ik ook bij een vrouw altijd onderdanig zou zijn. Ik weet al langer dat Lucas graag zou zien dat ik mijn dominante kant ga verkennen. Tenminste,dat hij denkt dat ik een dominante kant heb. Daar ben ik zelf nog niet zo van overtuigd namelijk. En stel dat dat toch zo zou zijn, had ik hem gezegd, dan zou ik nog niet weten wat ik met een sub zou moeten doen. Dat was maar moeilijk te begrijpen voor Lucas, maar hij accepteerde mijn uitleg uiteindelijk wel. Ik heb me nooit zo in technieken hoeven verdiepen, ik hoefde alleen mijn harde grenzen maar te bewaken. En zelfs dat hoeft niet meer als ik bij hem ben.

En nu staat daar dat prachtige verlangende wezen, die zelfbewuste vrouw. Te wachten. Om mij te laten leren. En genieten. Ik vraag me af of ik een sessie van haar met haar Dom mag bijwonen of dat Lucas mijn leraar is. Of mag ik zelf met haar spelen? Nee, volgens de brief in de envelop moet ik gaan zitten. Afwachten dus.

De ruimte is mooi ingericht. Een zwart-wit geblokte marmeren vloer, een prachtige schouw met een grote spiegel er boven. Aan weerszijden bewerkte houten kasten. Het is er behaaglijk warm door het vuur dat in de open haard brandt en van ver weg klinkt er klassieke muziek. De vrouw lijkt haar belangstelling voor mij verloren te zijn en in haar eigen wereld te vertoeven. Wat zou ze denken? Wat voelt ze? Voelt zij wat ik denk dat ik zou voelen als ik daar stond? Een ongeduldig verlangen dat met iedere beweging aangewakkerd lijkt te worden. Doordat ze met haar armen omhoog staat worden haar borsten wat uit het korset getild. Af en toe haalt ze wat dieper adem en dan zie ik haar tepels eventjes. Roze, hard. Ze zien er uit alsof ze heel gevoelig zijn. Zou ze tepelklemmen verdragen? Is dat voor haar straf of plezier? Ik betrap me er op dat ik het graag zou uitproberen bij haar, willen kijken hoe ze op verschillende klemmen en knijpers reageert. Hmm… zou dat die sluimerende dominantie zijn die Lucas bedoelt? Zo voelt het nog niet eigenlijk. Meer alsof het een vergelijking zou zijn met wat ik zelf plezierig vind en wat niet.

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tags: , , , , , , , ,

Category: BDSM, D/s, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments