Achter de liftschacht ⋆ Rhiannon

Like mijn Facebook pagina

Achter de liftschacht

Oleh: rhiannon
25 september 2016

Ik loop de parkeergarage in. Er lopen niet zo gek veel mensen, het is alleen druk met geparkeerd staande auto’s.

Mijn auto staat helemaal aan de andere kant van de parkeergarage. In een vak achter een liftschacht, je moet het weten om het te kunnen vinden. Nieuwsgierige ogen hebben daar wel vrij spel, behalve auto’s en aan één kant de muur van die liftschacht is er niets dat beschutting biedt tegen voyeurs. Zelfs vanaf de straat hebben die vrij zicht.

Ik weet dat jij er bent. Ergens. Dat je kijkt. Geniet. Ik voel je, ook al zie ik je niet.
Meteen vertraag ik als vanzelf mijn pas. Zet mijn ene voet niet meer zomaar voor de andere, maar kruis ze een beetje zodat mijn ronde heupen en volle billen meer wiegen, sensueler bewegen. Richt me meer op, mijn schouders naar achteren, zodat mijn borsten meer naar voren komen. Borsten die niet gevangen zijn in een beha en daarom zachtjes meedeinen op mijn pas. Maak mijn rug wat holler zodat mijn kontje meer benadrukt wordt. Met mijn vingers kam ik even door mijn lange, loshangende haren.

Ik luister en hoor voetstappen. Kijk quasi-terloops om me heen en zie dat ik gevolgd wordt. Dat kan toeval zijn natuurlijk. Die mensen, die mannen, kunnen heel goed op weg zijn naar hun auto die toevallig ook aan de andere kant van de parkeergarage staat. En daarbij toevallig naar mij kijken. Toevallig hun pas vertragen als ik mijn pas vertraag. Toevallig een omweg maken als ik dat doe.

Toeval bestaat niet, toch?

Ik weet het zeker: ik heb hun aandacht getrokken, ze kijken naar mij, volgen mij.
Dat besef maakt mijn kutje nog natter dan het was, nog natter dan toen ik me realiseerde dat jij er bent. M’n tepels schuren langs de stof van m’n shirtje. Ik lik m’n lippen terwijl ik omkijk. Eén van die mannen kijkt me recht aan en schrikt zichtbaar. Zachtjes lachend knipoog ik naar hem voor ik m’n hoofd weer draai. Trek met één hand mijn korte rokje, waaronder ik in overeenstemming met jouw regels geen slipje draag, nog iets omhoog zodat de ronding van mijn billen net zichtbaar is.

Hoe dit zal aflopen weet ik niet. Ik weet alleen dat jij er bent, dat jij op me let, er voor zult zorgen dat ik veilig ben. Maar het allerbelangrijkste is dat ik weet dat jij er van geniet hoe jouw sletje, jouw trophyslut, heupwiegend op hoge hakken door deze parkeergarage paradeert met een sliert geile kerels achter haar aan. Die haar allemaal willen, en dat ze van jou is.

Terwijl ik dichter en dichter bij mijn auto kom hoor ik steeds minder voetstappen achter me. Durven ze niet? Waren ze toch echt op weg naar hun eigen auto’s? Heb jij er voor gezorgd dat ze me niet langer volgen? Ik weet het niet en het interesseert me niet.

Het enige dat me interesseert is wat jij er van vindt dat mijn geil langzaam langs m’n dijen loopt. Ik weet dat het tafereel van daarnet jou opwindt, maar ga je gebruik maken van mìjn opwinding? Ga je er gebruik van maken dat ik hooggehakt, sliploos en bloedgeil naar een stil hoekje van de parkeergarage loop? Ga je er gebruik van maken dat ik mijn oude gewoonte, om iedere ochtend mijn kontgaatje met kokosolie in te smeren, weer heb opgepakt? Of stap ik dadelijk in mijn auto om geil maar ongebruikt naar huis te rijden?

Ik aarzel heel even voor ik om de hoek van de liftschacht loop. Zul je er zijn? De voetstappen achter me zijn nu allemaal verdwenen. Ik voel dat je dichtbij bent, maar waar?

achter-de-liftschachtDan grijpt een hand me bij mijn haren. Precies op de juiste plek. Ik laat me meevoeren, ik weet dat jij het bent. Ik voel je adem in mijn nek terwijl je me tegen de muur van de liftschacht drukt. Mijn tas valt op de grond, sleutels kletteren op het beton. Van ver weg klinken de geluiden van autoportieren die dichtslaan en auto’s die gestart worden.
Ik wil je aankijken maar je grip op mijn haren maakt dat onmogelijk.

Met je vrije hand grijp je onder mijn rokje en voelt mijn geil tussen mijn dijen. Heel even streel je mijn klitje en ik spreid mijn benen zo ver ik kan met jouw lijf tegen het mijne gedrukt. Je hand verdwijnt en mijn kutje knijpt van verlangen. Als ik mijn kontje tegen je aan wil drukken wrijf je jouw stijve pik langs mijn kutlipjes. Nat, zo ontzettend nat…

Als ik voel hoe je onverbiddelijk een vinger in m’n kontgaatje duwt kan ik niet voorkomen dat ik kreun. Hier hoopte ik op, hier verlang ik al zo lang naar. Je trekt je vinger terug maar meteen voel ik je eikel tegen mijn strakke kontgaatje drukken. Ik duw mijn kontje naar achteren, geef tegendruk om het jou zo makkelijk mogelijk te maken mijn kontje binnen te dringen. Zet me schrap voor de pijn die ik ga voelen. Die heerlijke pijn als jouw harde lul centimeter voor centimeter in mijn kontgaatje verdwijnt.

Die pijn verdwijnt snel als je m’n kontje begint te neuken. Harder en harder duw je me tegen de muur. Je laat m’n haren los en pakt me met beide handen bij m’n heupen. Ik krijg het voor elkaar om een hand tussen de muur en m’n lichaam te wurmen en begin m’n klitje te vingeren. Bijt op m’n onderlip om niet teveel lawaai te maken. Vraag me heel even af of iemand ons ziet. Who knows. Who cares…

Steeds sneller en steeds dieper ram je je heerlijke, harde lul in m’n kontje en ik hou het niet meer. Snuivend en kreunend kom ik klaar terwijl het vocht uit m’n kutje spuit. Ik squirt en ga meteen weer door met vingeren terwijl ik voel en hoor hoe jij op het punt staat je zaad diep in m’n kontgaatje te spuiten. Span m’n kringspier aan om m’n kontje zo strak mogelijk te maken voor je. Dat dat effect heeft merk ik als ik je tanden in m’n nek voel. De onverwachte pijn als je bijt maakt dat ik m’n kringspier nog meer aanspan. Dat duwt jou over de rand en luid kreunend, bijna grommend, geef je me je zaad. Heel diep in m’n kontje. Zo heerlijk…

Bezweet en hijgend hangen we tegen de muur. Je lul nog diep in me, mijn vocht sijpelt langs mijn benen.

“Good girl..!!” fluister je in m’n oor…

Deel je stem!


Wat is je gevoel bij dit bericht?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: D/s, Hetero, Verhalen | RSS 2.0 | Give a Comment | trackback

Comments